Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Láttátok a Ford Fairlene című filmet? Ott mondják : Kibaszott mázli...
Ma voltam közgáz szigorlaton: 3-as lett
3 könnyű tételt húztam, Solt Eszternél vizsgáztam. 10 percem volt hogy leírjam a gondolataimat, utána már hívott is. Elkezdtem mondani amit leírtam, közbe belekérdezett sok mindenbe, halvány emlékeim voltak csak. Kérdezett mindenféle függvényt. képletett, én csak vadul bólógattam, néha kiegészitettem amivel tudtam.
Makró: az állam beavatkozásai a gazdasági folyamatokban..
Mikró: hát ezt hirtelen nem tudom:-DD
Körigazdtan: Externáliák..És hármas lett
Csakis a Solt Eszterhez mennyetek, szépen díszmagyarba, mint szaros pesta a nevenapján, MERT számít!!!!
Volt egy jány aki kente vágta az anyagot, viszont kitaposott eddzőcípő-farmer-fehérblúz volt rajta, meg is húzták a szerencsétlent. Előtte mutatta meg, hogy ott van a táskájában a szép ruha-cipő. Erre csak azt tudom mondani hogy megérdemli, meg azt hogy köszönöm szépen.
Ha rendesen fel lett volna öltözve, akkor biztos hogy meg lett volna neki is a vizsga. Volt 1 Másik lány, aki hasonlóan volt felöltözve, de ő a Kobjakov Zsuzsánál vizsgázott, kb 2 percig.
Neki is karó lett.
Mivel teljesítették az stat. átlaog a lányok, ezért többet nem húztak meg. És engem sem
Lehet hogy most geci vagyok, de nagyon örűlök a hármasnak

Volt 1 fogadalmam: Ha sikerül akkor leszokok a cigiről, most teljesithetem a fogadalmamat.Bocsi ha nem nagyon érthető, mert már a 8. VELKOPOPOVICKY SÖRÖMET TOLOM.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás topik
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone-t használók OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest