Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Digitalizáló- / rajztábla tapasztalatok, tanácsok stb.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hello!
Mint mondtam, itt tényleg jól használható az iliasos tananyag, én csak azt használtam (nem igazán írtam le a példákat), ott vannak a példafeladatok, és a megoldásuk is.
Szerintem fel lehet készülni 10 nap alatt.1. Ez az iliasban a második feladat a Példatárból ( a 20. is ilyen).
2. Ilias 6. feladatban vannak leírva gazdasági események, és a főkönyvi számlákon is van könyvelve (akasztófákon), így ki tudod visszafelé is logikázni, igazából azt kell hozzá tudni, hogy mi tartozik az eszközök és mi a források felé, és hogy mi mire van hatással a másik oldalról.
3. 7. feladat az iliasból jó példa az egyik fajta eredménykimutatásra, a 6. feladat végén van példa zárómérleg elkészítésre is.
4. ilias 18. feladat ha idősorosan, számlák nyitásával együtt.
5. Itt akkor le kellet könyvelni a gazd eseményeket, vagy csak le kellett írni, hogy mondjuk T211 K454 (pl. anyagvásárlás)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest