Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Hello!
Mint mondtam, itt tényleg jól használható az iliasos tananyag, én csak azt használtam (nem igazán írtam le a példákat), ott vannak a példafeladatok, és a megoldásuk is.
Szerintem fel lehet készülni 10 nap alatt.1. Ez az iliasban a második feladat a Példatárból ( a 20. is ilyen).
2. Ilias 6. feladatban vannak leírva gazdasági események, és a főkönyvi számlákon is van könyvelve (akasztófákon), így ki tudod visszafelé is logikázni, igazából azt kell hozzá tudni, hogy mi tartozik az eszközök és mi a források felé, és hogy mi mire van hatással a másik oldalról.
3. 7. feladat az iliasból jó példa az egyik fajta eredménykimutatásra, a 6. feladat végén van példa zárómérleg elkészítésre is.
4. ilias 18. feladat ha idősorosan, számlák nyitásával együtt.
5. Itt akkor le kellet könyvelni a gazd eseményeket, vagy csak le kellett írni, hogy mondjuk T211 K454 (pl. anyagvásárlás)?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Napelem
- Epic Games
- Villanyszerelés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest