Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3DMark Vantage eredmények
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni időjárás-állomás
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
Hali

Na, ide el is felejtettem beírni
Igen, sikerült
Bár pont kihúztam azt a B-t amit nem akartam, de végül alapjait azért elmondtam.Nagyon segítőkész bizottságot kaptunk szerencsére, nem úgy, mint a hétfői csapat. Összességében 4-es lett a diplomám, ami bőven jó nekem

(szakdolgozat és védés 5, tétel felelet 4, index átlag 3,6, szigorlat átlag 2)Úgyhogy minden ok volt, egyébként ma mindenkinek sikerült, és nagyon jó eredmények születtek!

Neked sok sikert holnapra, remélem Te is a mai tanárokat kapod majd! Hétfőn és szerdán Kaczur féle társaság volt, őket a hídon lévő beszámolók alapján jó lenne elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest