- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sreta
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem küldeni számvitel és elemzés vizsgalapokat?Elég sürgős lenne mert a héten lesz vizsgám.Előre is köszi!Erika
sreta@freemail.hu -
sreta
csendes tag
Sziasztok!!
Nincs meg valakinek a közgazdaságtan szigorlat tételeinek kidolgozása?Ha megvan nem küldené át nekem?köszi előre is
-
sreta
csendes tag
Nincs valakinek meg a számviteli alapismeretek 2008-as vizsgasorának megoldásai?köszi
-
sreta
csendes tag
Valakinek nincs valami infója a programozás alapjai vizsga 2. részéről?pl. hogy milyen feladat várható?
-
sreta
csendes tag
válasz
FragMaster #1503 üzenetére
Nekem elküldhetnéd az excel.köszi
-
sreta
csendes tag
Mit érdemes megnézni excel gazdasági alkalmazásai tárgyból?Fontos lenne, holnap vizsgázom.köszi
-
sreta
csendes tag
Excel gazdasági alkalmazásai tantárgyból milyen a vizsga?Esetleg tud valaki valamilyen használható anyaggal szolgálni?köszönöm
-
sreta
csendes tag
Nem volt valaki mostanság számvitel alapon?Valami vizsgalap esetleg vagy info? előre is köszi
-
sreta
csendes tag
válasz
FragMaster #1429 üzenetére
Légyszi nekem is küldjétek el a példatárat,nemsokára megyek szigózni és nagy segítség lenne.Előre is köszi
-
sreta
csendes tag
Nem küldenétek nekem is egyet?köszi
-
sreta
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy mostanában milyen feladatok, kérdések vannak üzleti informatikából?köszi
-
sreta
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy számviteli alapismeretekből milyen feladatokat kell átnézni vagy mik várhatóak a vizsgán?köszi
-
sreta
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy milyen feladatok voltak számvitel és elemzésből mostanában?köszi
-
sreta
csendes tag
Ha már valakinek van az légyszi nekem is küldjön, ha tud.köszi
-
sreta
csendes tag
[B][/B]Nem tudja valaki,milyen kérdések voltak utoljára gazdaságtörténet vizsgán(írásbeli)?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest