Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz orkester #1484 üzenetére

Hát a következő 6 napban akkor lesz a módszertannal dolgom...
    Kösz az infókat! :R

Ami még furcsa, hogy jó pár tárgyból nincs kiírva vizsgaidőpont, pedig pl. filozófián azt mondta a tanár hogy lesz még januárba kiírva... Úgy látom írhatom a rinyálós e-maileket...

Mai negatív meglepetés: dinamikus listáknál az etr-ben ránézek a nem teljesített vizsgákra, látom hogy ott van még az irodaautomatizálás, amit egyszer letettem már, csak más kurzuskóddal és kicsit eltérő névvel. Lényeg a lényeg hogy a 2003-as tematikához az passzol amit leraktam, ami ott feltűnt az még a 2002-es maradéka. Írtam is gyorsan Molnárnénak hogy segítsen már megoldani ezt a problémát is, ha a többi tantárgyduplikálódásban is segített.

A diplomamunka még nekem is egy nagy kérdőjel... Igazából valami olyanról lenne jó írni, amivel később foglalkozni szeretnék és van is benne perspektíva, lehet továbbfejlődni azon a téren. Mert pl. nagyon jó hogy rengeteg tantárgyból tudok valamennyit, de igazán pro-nak egyikben se mondanám magam, de legalább rengeteg dologra van rálátásom. :)
    Na meg melót is jó lenne keresni, ha már aug. óta munkanélküli vagyok, így jó lenne ha nem maradna a következő félévre semmi vizsga hátra.

Amúgy aki nem a mostani melója mellett csinálta a sulit és csúszott vele, annak hogy fogadták hogy mondjuk 5-7 évig végzett egy 3,5 éves szakot? :B Mondjuk oké hogy majdnem végig melóztam is mellette így bele tudom magyarázni hogy azért is csúszott, de külső szemlélőnek elég lúzer dolognak tűnhet majd.

Új hozzászólás Aktív témák