- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
adalbert1 #1487 üzenetére
Itt leírtam egyébként a módszertanom részletesen.
Én 2003ban kezdtem így végül is 1 hónap plusszal meg lettek a vizsgáim 5 év alatt. Szar ügy, de én ténylegesen nem foglalkoztam érdemben a sulival az 1. év után 1 évig mikor az ösztöndíj elúszott a Java miatt...ja és nem is volt több lehetőség, voltunk vagy 30-an a vizsgán a legokosabbak is elhullottak érdekes módon, nem tetszett, hogy 60E Ft-ot "kicsúszott" a kezemből...addig tanultam és jól ment. Minek törjem magam, ha úgyis kitolnak velünk.
Diákmunka ment közben, most is munkálkodok és részben ezért sem haladtam annyira. Idő sem volt úgy...na jó inkább kedv nem.Nem panaszkodok emiatt, persze jobb lenne egy diplomás állás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest