Hirdetés
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Léghűtés topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Hát a következő 6 napban akkor lesz a módszertannal dolgom...
Kösz az infókat!
Ami még furcsa, hogy jó pár tárgyból nincs kiírva vizsgaidőpont, pedig pl. filozófián azt mondta a tanár hogy lesz még januárba kiírva... Úgy látom írhatom a rinyálós e-maileket...
Mai negatív meglepetés: dinamikus listáknál az etr-ben ránézek a nem teljesített vizsgákra, látom hogy ott van még az irodaautomatizálás, amit egyszer letettem már, csak más kurzuskóddal és kicsit eltérő névvel. Lényeg a lényeg hogy a 2003-as tematikához az passzol amit leraktam, ami ott feltűnt az még a 2002-es maradéka. Írtam is gyorsan Molnárnénak hogy segítsen már megoldani ezt a problémát is, ha a többi tantárgyduplikálódásban is segített.
A diplomamunka még nekem is egy nagy kérdőjel... Igazából valami olyanról lenne jó írni, amivel később foglalkozni szeretnék és van is benne perspektíva, lehet továbbfejlődni azon a téren. Mert pl. nagyon jó hogy rengeteg tantárgyból tudok valamennyit, de igazán pro-nak egyikben se mondanám magam, de legalább rengeteg dologra van rálátásom.
Na meg melót is jó lenne keresni, ha már aug. óta munkanélküli vagyok, így jó lenne ha nem maradna a következő félévre semmi vizsga hátra.Amúgy aki nem a mostani melója mellett csinálta a sulit és csúszott vele, annak hogy fogadták hogy mondjuk 5-7 évig végzett egy 3,5 éves szakot?
Mondjuk oké hogy majdnem végig melóztam is mellette így bele tudom magyarázni hogy azért is csúszott, de külső szemlélőnek elég lúzer dolognak tűnhet majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Scar G634 / 16" Mini LED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + extrák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- GARANCIÁS Nikon Z6 II + MB-N11 gyári portré markolat
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk oké hogy majdnem végig melóztam is mellette így bele tudom magyarázni hogy azért is csúszott, de külső szemlélőnek elég lúzer dolognak tűnhet majd.