Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
adalbert1
üzenetére
Ismerem...
Majd otthon megnézem...rendesen.Tanulok most is angolt...idő problémám van ami miatt nehezen haladok vele...3 műszak és napi 4 óra utazás...szal nagyon nem kell taglalnom tovább úgy érzem...
A tanárom nagyon jó, elég keményen nyomjuk a nyelvtant...mivel meg is értem így elég rendesen haladunk...csak épp begyakorlásra nem marad vmi sok idő...
Bevallom pont ezen okok miatt féltem eddig belevágni az angolba...
No meg ezen okok miatt akartam kikerülni valahogy a vizsgázást és elérni a német elfogadását...nyernék vele fél évet...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 6 G1i - Intel Ultra5-235U , Új
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Apple Watch SE 2gen 44mm, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- OneXPlayer Mini Pro Ryzen7 6800U Win 11 handheld konzol új akku, 7" FullHD, 16GB, 1TB, doboz + tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd otthon megnézem...rendesen.
No meg ezen okok miatt akartam kikerülni valahogy a vizsgázást és elérni a német elfogadását...nyernék vele fél évet...