Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Én meg 2003-as...de sztem nagyon nem mind1, hogy kell e egyáltalán vizsgázni nyelvből, mikor német közép C-d van...főleg ilyen árak mellett...értem ez alatt benzin+vizsgadíjat. Elég a félévet befizetni...és nagyon nem fülik hozzá a fogam, hogy felmenjek vizsgázni angolokból a bp-i suliba vagy épp helyben nyelvvizsgázni, mikor a kutya nem kéri tőled a papírt csak beszélni tudj angolul...részben emiatt kell tipródnom 3 műszakban...no meg most azon, hogy vhogy ki tudjam váltani az angolokat...természetesen angol vizsga nélkül...de lehet az lesz, hogy bepróbálkozom a vizsgám elfogadtatásával...ha meg beírják akkor így jártak ha nem akkor hisztizek...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest