Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Én meg 2003-as...de sztem nagyon nem mind1, hogy kell e egyáltalán vizsgázni nyelvből, mikor német közép C-d van...főleg ilyen árak mellett...értem ez alatt benzin+vizsgadíjat. Elég a félévet befizetni...és nagyon nem fülik hozzá a fogam, hogy felmenjek vizsgázni angolokból a bp-i suliba vagy épp helyben nyelvvizsgázni, mikor a kutya nem kéri tőled a papírt csak beszélni tudj angolul...részben emiatt kell tipródnom 3 műszakban...no meg most azon, hogy vhogy ki tudjam váltani az angolokat...természetesen angol vizsga nélkül...de lehet az lesz, hogy bepróbálkozom a vizsgám elfogadtatásával...ha meg beírják akkor így jártak ha nem akkor hisztizek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Nintendo Switch 2
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest