Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Végső soron nekem az angol nem gáz, de azért biztos van pár diák, akit zavar a dolog.
Az aktiválást csak azért kérdeztem, mert nekem rohadt idegesítő volt, mondjuk én xp alatt is megkerültem, ott nem volt nehéz.
Tényleg, ha kijön hivatalosan az sp3 mostmár nemsokára, akkor vajon felveszik az sp3-as xp-t is a listába, vagy mindenki barkácsolja magának nlite-tal?Ezt a Campus/MSDNAA dolgot meg már végkép nem értem, ha lesz egy kis időm, akkor szerintem utánaolvasok hogy mi a különbség a kettő között (akkor most a Campus lenne, ami után tejel az állam, és az MSDNAA-nál pedig a suli egyezik meg külön az Ms-sel? Mert ha a suli külön, akkor el tudom képzelni, hogy eltérjenek a hivatalos MSDNAA listától).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- iPhone 16 128 GB WHITE / Ultramarine / Teal - Bontatlan - 1 Év Apple Garancia
- Synology DS918+ NAS (8GB RAM), gyári garanciával 2026.08-i, számlával, dobozában eladó.
- Samsung S25 Ultra 12/512GB Titanium Grey
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest