Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Én is ma voltam az információs központban, és minden kérdésemre tudtak válaszolni. Hát ilyet én még nem basztam az elmúlt pár év alatt (már elnézést a kifejezésért)!
Aki bent volt lány, nagyon jól informált és segítőkész volt
, kb. 15 perc alatt sikerült több kérdésre választ kapnom, mint az elmúlt pár évben a to-n.orkester : nem elméleti feladatlap, csak elmélet is van rajta. Szokásos számítások, azt hiszem egy feladat volt ahol x-elgetni kellett a jó választ, de már ez is elmélet ugye... Amúgy én is megyek még a hónapban számvitelből, remélem nem szivatnak meg már megint. Ill. én is hülye vagyok, mert nem elég alaposan készülök fel, mindig van pár apróság amivel sikerül számítási hibát generálnom, onnantól meg már bukik az egész feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kb. 15 perc alatt sikerült több kérdésre választ kapnom, mint az elmúlt pár évben a to-n.