Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K3NZO
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Semmiféle 3 alkalmas vizsgalehetőség nincs gyakorlatban! Elméletig a szbaályzatban benne szerepel de ettől az iskola eltkint. 3 alkalommal lehet vizsgát lemondani vagy átjelentkezni! Erre értik a 3 alakalmat.
Pótvizsgadíjjat csak csekken mivel azon van az etr azonosítod, ha ezt átutalásban akarnád eszközölni az iskola nem tudna beazonosítani.
Az információk frissek és megbíhatóak, mivel most jöttem az új információs irodából. AJánlom mindeki figyelmébe nagyon kedvesek és segítőkészek. Én még mindig nem tértem észhez tőlük, ilyen nem tapasztaltam már több éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Motoros topic
- Assetto Corsa Rally
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest