Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Most így böngészgettem a topicot a módszertan szigorlattal kapcsolatban. Tehát akkor ennek a menete az lenne, hogy (elég láma vagyok ilyen téren, még csak közgáz szigorlaton voltam) :
Bemegyek, tételt húzok mindháromból.
Kidolgozom őket, utána szépen kimegyek, beadom a kidolgozást és elmondom amit mondok a tételről?
Matekból és gazd statból kell feladatot megoldani, vagy elég a tételt tudni?Többen említették hogy az adatbázisok elég nehéz, főleg ha elrontod az SQL lekérdezést. De ha tegyük fel kihúzom azt a tételt, hogy a relációs adatbázis felépítése, akkor ott is mondhatnak olyat hogy akkor ugyan mondjak már el egy adott adattáblához kapcsolódó SELECT parancsot?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest