- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alx.Mercer
aktív tag
Még tavaly október környékén kezdtem felmérni az akkori VGA piacot, mik az újak, mik a jók... Már akkor kinéztem az RTX 4070-et, de vártam vele, hátha november-december környékén lesz némi akció. A llegolcsóbb ár 220k körül volt, de szerettem volna ha lemegy 200k alá. Hát... Ez azóta se történt meg... :-D Annyira nem, hogy azóta még magasabb az ára...
Olvastam, hogy az nVidia szándékosan próbálja magasan tartanui az árakat, és ez elég jól sikerül is neki.
Nem mondom, hogy a memóriaspórolás eltántorítana egy 4070-től, de ka a tavalyi árakhoz képest még drágább iss, és még a RAM is gyengébb benne, na az azért már rosszul esik az érzékeny lelkű gamer-nek. :-DÚgy látom, még egy darabig elleszek az RTX 2060S-el, ezen is van 8GB RAM, viszonylag erős is, az ARCTIC Accelero Xtreme IV-el meg csöndes is. :-D
(Jaa, ha valaki tud jó áron számlaképes Rrtx 4070-et, akkor adok érte egy tuninghűtéses RTX 2060S-t! :-D)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest