Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
olcsoleves #289 üzenetére
Én a Forerunner 645 Music megjelenése óta (2018) csak zenelejátszós Garmin órákat használok, jelenlen 965-öt. Az órákat sokféle fülessel használtam, és általában nem volt csatlakozási problémám, se a pár ezer Ft-os kínai fülesekkel, se a magasabb árkategóriába tartozókkal. Volt viszont egy dolog, ami kezdetben megnehezítette a párosítást az órával, eltelt némi idő, míg erre rájöttem. Nem állítom, hogy nálad is ez van, de hátha...
Általában ugye a füles a telefonunkkal is össze van párosítva. Na most sok esetben az történt, hogy a telefon a közelben volt, és mikor indultam futni, és bekapcsoltam a fülest, az automatikusan a telefonhoz csatlakozott hamarabb, nem az órához. Persze erre nem jöttem rá egyből, és egy ideig én is a fülesekben kerestem a hibát. Tekintve, hogy a telefon és az óra közötti BT kapcsolat akár 20-30 méterig is terjed, a telefon nem akarta "elengedni" az órát, hiába mentem már el a háztól távolabb (telefont nem szoktam magammal vinni). Aztán később rájöttem erre a dologra, és inkább az órához csatlakozás előtt kikapcsoltam a BT-t a telefonon. Nálam azóta nincsenek csatlakozási problémák semmilyen fülhallgatóval. -
Joezyka
senior tag
válasz
Én egyszer próbáltam fülessel akkor simán csatlakozott. Nálam mindig van telefon, így arra van a füles csatlakoztatva, és az óráról vezérelem a telefonon a zenét. De van pánt is, és semmivel nem szokott probléma lenni. Ha néha kínja van, akkor a menüjében rákukkantok, hogy felcsatlakozott-e az eszköz vagy sem, és ha nem rá se kell nyomnom, mert automatikusan felcsatlakozik.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Én is használtam többször BT fülessel de nekem is kicsit tökörészett a csatlakozásnál. Néhány percet mindig elszórakoztam vele mire összejött(Haylou X1 Pro).
-
haiduo82
aktív tag
válasz
Én hébe-hóba egy Jabra Elite 7 Active-val használom, de nekem gond nélkül felismerte és csatlakozott is, mint ahogy a többi BT eszközhöz is (pulzusmérő öv, kerékpáros komputer). Sajnos ötletem nincs, hogy a tiéd miért csinálja ezt, csak leírtam a saját pozitív tapasztalatomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Íme, az Epix Gen 2 könnyebb, olcsóbb, sportosabb kivitelben.
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest