Hirdetés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Szinte ugyanez a topiccím. [link]
Ezt zárom. -
Dare2Live
félisten
oktoberben vettem egy MSI6600GTt Sulinetben a Pécsi FEFOban. Miután megvettem eltelt 1hét(3napos csere ugrott) mire beszereztem a gépem többi összetevőjét, összeraktam a gépet és ekkor ért a hidegzuhany, hogy a vga kártya nemműködik. Mivel teljesen tuti volt, hogy a VGA a rossz visszavittem FFEFOba ahol kiprobálták és konstatálták, hogy tényleg rossz és gariztatás lesz. Na ennek már lassan 1.5 hónapja és amikor hetente/2hetente bemegyek mindig szétrakják a kezüket, hogy BPről még nemküldték a kártyát és sorry. 3hete kaptam egy cserekártyát egy x300at ami jó filmnézésre de másra nemigen énmeg azért vettem egy 6600GTt mert játszani szeretnék.
Azlenne a kérdésem mitkéne tennem azért, hogy megkapjam a kártyám, igaziból semmi bajom nincs a FEFOsokkal nagyon kedvesek meg elmagyarázzák, hogy nemtehetnek róla mert BPs nagyker ülrajta csakhát ez rajtam semennyire se segít, meg valahogy az az érzésem kezd lenni, hogyha nemcsapok az asztalra akkor még februárban is uez lesz....
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest