Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Riasztó topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #16726 üzenetére
Na hát végül is csak bementem, köszöntem, levettem a vásárlók könyvét, leraktam szépen elé a pultra, elkezdtem lapozni, mondtam halkan, hogy na jó lesz ide beleírni
Kérdezte az eladó, hogy mit szeretnék ezzel, hát mondom a fiókos történetet.. Egyből felállt, mondta,hogy na jolvan nem olyan nagy dolog ez, inkább visszaadjuk a pénzt.. Persze még utána is mondta, hogy nem tudják visszaküldeni, meg stb. Mondtam, hogy ez engem nem érdekel, Én tőletek vettem valamit, ami nem jó és kész, a fogyasztóvédelem is megmondta, hogy hibás a termék, mert, ha jó lenne, akkor betudtam volna rakni az autóba. Szóval ennyi.
Másnak is ajánlom, hogy használja nyugodtan a vásárlók könyvét, és a második oldalt ki kell tépni és magaddal vinni, ha mégis bele kell írni, mert úgysem látja be a bolt. -
válasz
Atomgeszi #16726 üzenetére
Én a helyedbe mondanám nekik hogy lefogod járatni a céget, mivel nem állítasz majd valótlant igy baszhatják, te nem univerzálisat akartál hanem kifejezetten a tiedre bár te meg ott hibáztál hogy átvetted pedig már sejtetted hogy nem lesz jó, de a cég meg azzal égeti magát hogy ilyen kis összeggel ennyit gecizik.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Atomgeszi #16725 üzenetére
Mit és hogyan fogalmazzak meg a vásárlók könyvébe? Litániát sem akarok írni, de szeretném belevenni ahogy viselkedett a főnökasszony, illetve, hogy a termék hibás. Vagyis amennyibe ő állítja, hogy ehhez való, akkor miért is nem jó. Hiszen, ha ebbe való szerinte, de mégse jó, akkor a termék valóban hibás. Hu de keszekusza.
Szóval értem Én az ő kiskapuját, de Én nem fogadom el.
Hisz ő Volvo V40-hez rendelte, abba nem jó, akkor az a termék bizony hibás. Szerintetek?
Elő történet: [link] -
Attix82
addikt
válasz
Atomgeszi #16681 üzenetére
Sajnos ilyen esetben nincs elállásra mód. Itt ha a cég nem tolerálja azt, hogy Te sokszor mész oda vásárolni és nem veszi vissza ezt a "nagy" értékű terméket...hát....ott már nagyobb gond is van.
Neten rendeléssel se nagyon érdemes hisz a szállítási költség annyi mint amit vettél és neked kell visszaküldeni. (saját költség)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- R.E.P.O. - The Retrieve, Extract and Profit Operation
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest