- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nem érvényes, legalábbis amelyik shop feltünteti ezt a dumát a honlapján az visszacsapja az árut azzal, hogy ez van
nemrég jártam így, bolti átvétellel kértem, nem cserélték, sőt még udvariasan elküldtek a fogyvédhez, mondván az csak egy felügyeleti szerv nem döntéshozó testület, úgyhogy nyugodtan mehetek hozzájuk, ha elmarasztalja a céget, ők ugyanúgy szarnak bele a döntésbe
(csinálták mindezt egy 6 ezer forintos notebook hűtő miatt, amikor előtte 1 héttel hagytam ott náluk 200 ezret notira, fillérbaszás rulZ)egyébként arra hivatkoztak, hogy a netes megrendelés még nem szerződés, csak ha kifizetted és mivel te boltban rendelted jogilag bolti vételnek számít. Én elmondtam nekik, hogy ez nem igazán így van, szerződést lehet kötni ráutaló magatartással emailben, telefonon, stb, az hogy én a boltban fieztem ki, az mellékes, mert az csak a szerződésben foglaltak pénzügyi teljesítése "financial settlementje", nem, szerintük, de pl az összes tőzsde így működik, nem tom egy webshop miért nem tud....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- eBay
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Synology NAS
- CSS topic
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs