Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Üdv!
Természetesen én sem úgy gondoltam,hogy egyből a törvény erejével hozakodok elő,amint belépek a boltba.Csak a megvásárolni kívánt táp egy kicsit kacifántos
(FSP Zen)és szeretném tudni , hogyha kedveséggel,előre lebeszélve nem jutnék semmire akkor mi is az ami ''jogomban áll''.De amint írod is,ha gond van csak polgári peres úton elképzelhető a megoldás,akkor bizony meggondolom kétszer is ezt a dolgot
Egyébként a konfig amit hajtanék a táppal:
Asus P4P800 E Delux
Intel P4 3GHz prescott(alapon járatva)
Inno3d FX 5900 XT
2X512 DDR 400
2 merevlemez
1 Dvd RW
Néhány házventi -
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Lenne nekem egy kis gondom.Szeretnék egy tápot vásárolni, de a gépemet nem áll módomban bevinni a boltba, hogy ki tudjam próbálni elindúl e a gép az adott táppal.Vagy,hogy van e elég szufla a tápban.Tehát ha megveszem a tápot és hazahozva mégsem felel meg az elvárásaimnak ,akkor megtehetem e azt , hogy visszaviszem a boltba és ott vissza kérem a vételárat vagy egy másik tápot válasszak?
A segítséget előre is köszönöm
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest