Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merchior
tag
válasz
Quadgame94 #5956 üzenetére
Hali,
Én a nyáron Gamesir T4 Cyclone Pro-ra neveztem be, kb. hasonló, mint a G7: hall szenzoros analógok, hair trigger, mikrokapcsolós XAYB gombok, vezeték nélküli (usb dongle-el PC-hez - ez viszont csak a Pro-hoz jár tartozékként!)
Nincs nálam agyonhasználva, de tudja amit egy standard Xbox kontroller, kényelmes, jó fogása van és nekem a beépített akksi egy pluszpont volt. Az árát egyelőre megérte szerintem -
Merchior
tag
Sziasztok,
Vettem egy BT adaptert PC-hez, (Asus BT-500) hogy majd jól vezeték nélkül használom az itthon lévő kontrollereket.
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy user error, de egyszerűen az Epic Games alatt nem sikerül működésre bírnom se a DualSense-eket, se a DualShock-okat. A Steam könyvtárhoz adással is próbálkoztam már, számomra sok esetben az sem volt megoldás - SotTR, Snowrunner alatt teszteltem elsősorban. Kábelesen a gombkiosztás Sony-s, tehát a megfelelő gombok jelennek meg, így a támogatottsággal nincs probléma ezeknél a címeknél. A SuicideSquad még az adaptív ravaszokat is támogatja kábelesen, ellenben Bluetooth-al párosítva meg se moccan a kontroller. Párosodik, kapcsolódik, működik Windows alatt, vagy Steam-en, de Epicnél (vagy Ubisoft launcherben) nem reagálnak.
Van ötletetek, mit kéne beállítani? Nem tartom magam informatikai analfabétának, de erre elfogytak az ötleteim
Olvastam már itt a fórumban is, hogy elvileg kéne működjenek, ezért is próbálkozom, szóval tuti én csinálok valamit rosszul, szóval megköszönném, ha tudnátok utat mutatni
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest