- Házimozi belépő szinten
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elviszi a ZT Systems, AMD-hez került gyárát a Sanmina
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmazsi
aktív tag
válasz
greggorius #3715 üzenetére
Szia!
Gépről szedjél le minden logiteches drivert, programot.
Innen szedd le mindkét progit : [link]Értelemszerűen az elsőnél windows 7 64bit (ha ilyen az oprendszered)
A másodiknál csak 1 lehetőséget látok.Remélem ezekkel működni fog.
Illetve rakd át egy másik usb-be a recievert hátha segít. USB2 és USB3 csatlakozással is játszhatsz
Alaplapi driverek mindegyike friss? Lehet az is segíthet
-
drmazsi
aktív tag
válasz
Yodamest #3710 üzenetére
Én nem tapasztaltam még ilyen problémát az enyémmel :/
Én ha bekapcsolom a progit, nem lépek ki belőle csak a kontrollert lövöm ki és ha újra kell akkor megtalálja ismét.
Próbáld meg így. Majd indítsd újra a gépet és újra az egészet. Ha nem kell újra párosítani ezek után akkor szerencséd van. Ha fenn áll a probléma továbbiakban is írj nyugodtan, reméljük addig kitalálunk rá valamit. -
drmazsi
aktív tag
válasz
Bigmasterl #3705 üzenetére
Nem hallottam még róla, látni meg végképp nem láttam még élőben.
Ha gondolod szerezz be egyet és utána oszd meg a véleményed itt, lehet sokaknak segítesz majd veleEnnyiért abszolút nem drága amit ott írnak árnak neki
-
drmazsi
aktív tag
válasz
Bigmasterl #3696 üzenetére
Melyik termékét? Ezt esetleg? [link]
Nekem semmi tapasztalat vele
-
drmazsi
aktív tag
válasz
Yodamest #3699 üzenetére
Szia!
Én ilyen megoldást használok bluetooth kapcsolattal, és hibátlanul megy.
A progin belül be lehet állítani utána bármit. DS4Windows a program neve, és elég gyakran frissítik is.Windows 8.1 alatt hibátlan, win10 alatt még nem tudom, de régebben problémák voltak vele
Ha elakadsz írj nyugodtan
-
drmazsi
aktív tag
válasz
Zsmester89 #3686 üzenetére
Win 10 alatt még lehet nem oldották a driver problémát.
Én 8.1 alatt használom az enyémet ahogy Te is így tettél mielőtt frissítettél.
Vissza lehet térni 8.1-re 10-ről ha gondolod. -
drmazsi
aktív tag
válasz
DeathAdder #3631 üzenetére
Inkább software hiba mint hardware.
Szerintem játéka válogatja, mert nekem is ez F1-nél meg Project Cars-nál jelent meg, viszont Assetto vagy régebbi Toca-nál sohasem. -
drmazsi
aktív tag
válasz
DeathAdder #3628 üzenetére
Nekem is előfordult hasonló.
Gondolom a ravasz részekre programoztad a gáz és fék opciót.
Gép újraindítás segített, illetve lehet elég csak a játék újraindítása. Sajnos nem tudtam más megoldást anno én sem arra. Olyan mintha csak 70%on járna a gáz ugye? -
drmazsi
aktív tag
Sziasztok. Kaptam egy xbox 360 wireles controllert pc-hez. Hogyan tudom működésre birni?
Kell hozzá valami? egy kábel, vagy reciever? Van egy logitech recieverem, ugyan ugy 2,4 ghz, de az nem ismeri fel.Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó Logitech G502 X Plus White
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest