Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
Amikor összevissza lépked, az lehet annak a jele, hogy nem érzékeli Xbox kontrollerként, amit a DS4 próbál eljátszani. Nem ismerem a játékot, de legnagyobb hatása annak van, ha a gamepadon lévő PS gombot hosszan tartva kikapcsolod, majd vissza. Esetleg induláskor nem kapcsolod be, csak amikor a menüben van.
Továbba a touchpadot kikapcsolod a DS4ben, az bezavarhat hogy egérirányításnak érzékeli, és akkor nem veszi figyelembe a gamepadot.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Tasunkó
senior tag
Igen, az a legjobb. Nem kell vele semmit csinálni többnyire, csak fusson a háttérben. Válaszidőt sose néztem, pont úgy reagál mint a PS4en.
A DS4Windowsban gondoltam hogy próbáld kikapcsolni a touchpadot, vedd ki a pipát. Lehet profilt is próbálni csinálni a játéknak.
A többi game kontroller program macerás. Még a steam-et mondják jónak de sosem próbáltam.
A Dark Souls2 nél viszont mindent egérrel indítok és csak load game után a játékben kapcsolom be a kontroller, de a DS4 mindig fut. Van hogy dilizik játéknál, de mindig megoldódott.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Tasunkó
senior tag
Kábelen megy? Ezt nem tudtam. Persze bluetooth, a kábel raplizik, nekem talán nem is sikerült. Nekem orico van asszem 5.0-ás de rémlik hogy alatta is elég, szóval a 4 az simán jó lehet, alaplapival is használtam. Próbáld meg, ha van. Töltőkábellel szokok játszani ha lemerül.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Atla
senior tag
EAFc-hez nem kell külön program felismeri a játék hogy PS4 kontrollert használsz.A gombok is azok lesznek a menüben,de ha mindenképp XBOX gombokhoz ragaszkodsz,akkor el kell rejtened a windows elől,hogy ne lássa mint PS4 kontroller.Ehhez
a HideHide program kell amit a DS4 windows magában foglal amikor telepíted.
[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Azért ugrik kettessével ,mert összeakadnak a programok.Már leírtam mit kell tenned.
Azok a játékok amik támogatják a Playstation kontrollert azokhoz NEM kell használni a DS4 windowst,vagy más hasonló programot ,mert ez lesz a vége.
Vagy el kell rejteni a windowsban,hogy a játék azt higgye XBOX kontrollered van.
Azt is leírtam hogyan kell.[ Szerkesztve ]
-
Atla
senior tag
Akkor ezeket állítsd be,és onnantól a Windows azt hiszi majd XBOX kontrollered van csak.
Amennyiben jól csináltad egy kulcs ikont fogsz látni a DS4 win programban.
Bekarikáztam a képen.
Visszacsinálni az egészet a HideHide programban tudod majd ,értelemszerűen kiveszed a pipákat a bekarikázott rublikákból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
- Eladó Használt Gigabyte GeForce GTX 1080 WINDFORCE OC 8G grafikus kártya
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 V2 OC 8GB GDDR6 GARANCIÁS!
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- Wiim mini streamer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest