- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyomtató topik
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvasva látom szinte mindenkinek ugyan az a kérdése, hogy "milyen kontrollert vegyek PC-hez, olcsón, de jól működjön". -> nos én is emiatt jöttem, de sajnos rá kellett jönnöm visszaolvasva, hogy olcsó húsnak híg a leve, így berendeltem én magam is egy Microsoft Xbox One S Gamepadot a MALL.hu-ról. Most eléggé jó áron van. Sajnos ezt az újabb fajtát nem találtam PC adapterrel együtt, csak a régi fajtát. (mindenkori legolcsóbb találat)
A réginek meg az új verziós gamepadnak kb ugyan az az ára önmagában, de időtálóbbnak gondolom megvenni szerintem az újabbat (a BT-val ellátott verziót), így emellett döntöttem.
Van egy gagyi 3 dolláros BT adapterem, először kipróbálom hogy működik azzal, ha nem jó akkor használom kábellel amíg nem veszek egy eredeti adaptert hozzá. Ha működik akkor örülök, ha nem akkor nem leszek csalódott, nem szereti a gagyi adaptereket. Árban 1300 Ft a különbség összeadva ha külön veszem meg a két egységet, vagy ha egyben(6500+14000 vs 19200) a jelenlegi árak szerint. Ennyit szerintem az újabb kontroller + a BT bővítési lehetőség szerintem bőven megér, illetve eladásnál is számít majd mindenképpen.
Mindenképpen beszámolok majd a tapasztalataimról.
Kis olvasmány azoknak akik most kezdenek keresgélni:
XBOX ONE kontrollerek összehasonlítása (angol)
Van, vagy ninccs BT? One vs One SIlletve pár okosság morfondőrtől tanulva, hogy egyhelyen legyen meg:
Az Xbox 360 vevője 4 kontrollert tud egyszerre kezelni, a One-é pedig 8-at.
Bluetoothon maximum egy kontrollert ajánlott használni.
Az XBOX One kontroller precízebb, pontosabb mint a 360-é, árban viszont nem sok a különbség, így a ONE az ajánlott. One és One S között etéren nincs különbség, csak design és a BT, 3,5-ös jack.
Az Xbox ONE és One S kontrollerek felcserélhetők egymással, minden kompatibilis mindennel (BT-t leszámítva persze)
2 fajta adapter van a piacon, de csak külsőleg van különbség, funkciókban nem.
A fake xbox kontrollerek mind kerülendőek!Remélem nem írtam nagy hülyeséget, javítsatok ki ha igen. Legközelebb ha idejön valaki 0 tudással (pont mint ahogy én voltam 2 napja még) akkor elég lesz neki ezt megmutatni. Persze a mondandóm eleje az árak változásával változhat, nem biztos hogy akkor is ez lesz a megfelelő választás.
Köszönet morfondőr a sok segítségért!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest