- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazin
csendes tag
Eladtam a PS4-emet, de a kontrollert PC-n is használtam, és mivel bevált, vásároltam egy új Dualshock 2.0-át (ami a Slimhez és a Pro-hoz jár). Az előző plug-n-play módon működött, a PS4-hez kapott töltőkábellel, USB 2.0-ás porton csatlakoztatva. Vásároltam egy kábelt is, de csak valami egyszerűbbet, nem márkásat és ugyan a kontollert csatlakoztatja, ha be van dugva, kilövi a DFX Audio Enhancert és nincs hang. Ha kihúzom, megint van. Csatlakoztatáskor egyből illesztőprogramot keres, holott ezelőtt semmit nem írt ki, csak működött és kész. Most viszont Wireless Controllerként ismeri fel és a játékok is X-Box vezérlőként kezelik az A,B,X,Y gombokkal.
A kérdés, hogy vajon az új Dualshock 4 miatt van az egész vagy a kábel nem megfelelő? Van valakinek tapasztalata a Slim vagy a Pro tulajdonosok közül az új Dualshockkal PC-n?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest