- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blazin
csendes tag
Eladtam a PS4-emet, de a kontrollert PC-n is használtam, és mivel bevált, vásároltam egy új Dualshock 2.0-át (ami a Slimhez és a Pro-hoz jár). Az előző plug-n-play módon működött, a PS4-hez kapott töltőkábellel, USB 2.0-ás porton csatlakoztatva. Vásároltam egy kábelt is, de csak valami egyszerűbbet, nem márkásat és ugyan a kontollert csatlakoztatja, ha be van dugva, kilövi a DFX Audio Enhancert és nincs hang. Ha kihúzom, megint van. Csatlakoztatáskor egyből illesztőprogramot keres, holott ezelőtt semmit nem írt ki, csak működött és kész. Most viszont Wireless Controllerként ismeri fel és a játékok is X-Box vezérlőként kezelik az A,B,X,Y gombokkal.
A kérdés, hogy vajon az új Dualshock 4 miatt van az egész vagy a kábel nem megfelelő? Van valakinek tapasztalata a Slim vagy a Pro tulajdonosok közül az új Dualshockkal PC-n?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest