- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberboy42
senior tag
Heggeszteni lehet vele?
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
flexxx2
őstag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A kategóriában nem igazán durva az ára, promócióval meg még kevésbé. Az 500 wattos tápom volt kis híján hatvanezer, érted.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
veterán
Azt a mindenit, ez alaposan túlárazhatták. mire elér hozzánk majdnem a duplája lehet.
duree54
-
tibaimp
nagyúr
A kialakítását és a 10 év gart figyelembe véve, Seasonic belsős lehet.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
fatpingvin
addikt
kivételesen Szintibojjal kell hogy egyetértsek akármilyen fájó pont ez nekem viccet félre, az egyetlen alkatrész amin nem is érdemes meg hülyeség is spórolni az a táp. a másik a ház lenne de az pl egy olyan dolog amire nem feltétlenül érdemes sokat költeni ugyanis nem befolyásolja érdemben a konfig működését. arról nem is beszélve hogy egy jó minőségű táp az kb örök élet meg még két nap.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Predatorr
őstag
Hát, a 4080-nal és ritka peak-jeivel a 17e Ft-os FSP Hyper 700-am gond nélkül megbirkózik, és nem bírkózik (ezt ma 2* sem sikerült eltalálni). Márpedig az is új RTX kártya.
Fatpingvin: Attól, h nem spórolunk a tápon, még ne hagyjuk lehúzni magunkat!
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Meg a venti hiányáért és a 12 év gariért. Akkor már ne azon a 10-12k-n múljon. : >
A másodlagos gépben nekem is RM650X van. Jó kis táp az is.
---------------------------------------------------------------
(#7) fatpingvin: "a másik a ház lenne de az pl egy olyan dolog amire nem feltétlenül érdemes sokat költeni ugyanis nem befolyásolja érdemben a konfig működését."
Nana. Hűtés és/vagy üzemzaj szempontjából azért nagyon nem mindegy, hogy mid van.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
fatpingvin
addikt
hát nemtom. tíz éves (valójában nagyobb) távlatban nem érzem komolyabb lehúzásnak azt a különbséget. én mai napig használok egy kb 20 éves SuperFlower tápot. nem tudom mennyi volt ez újonnan de asszem ilyen időtávlatban a haználati értéke sokszorosan visszahozta, akármennyi is legyen az.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
fatpingvin
addikt
ha fontos szempont hogy nézegetni vagy hallgatózni akarod használat helyett akkor sure. amúgy meg nem.
nekem asszem most már örökre jó lesz az a 4U rack ház illetve az a meglehetősen összenyomorgatott Fractal Define ház amiket fityingekért vettemA tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz fatpingvin #11 üzenetére
Hát, nem tudom. Úgy vagyok vele, hogy ha már a munka- és hobbieszközöm, akkor ne üvöltsön és ne szublimáljon el.
-
Predatorr
őstag
válasz fatpingvin #10 üzenetére
Szerinted mikor vettem az FSP tápot 17 rongyért? 6 éves, 94% EU certified hatásfok (akkor volt 3 ilyen a piacon, a modulárist nem vettem meg 1,5* áron ), nem 80+ Gold kamu, 634W-ot simán lead, és ebből max. 320-at visz el a VGA már OC, a rendszer meg mindenestül max 250-et 5800X-szel. Innen nézve minden a 100Ft+ táp, csak nem jó vétel.
[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
flexxx2
őstag
válasz fatpingvin #7 üzenetére
én se gagyit vettem, alaposan körbejártam a témát vásárlás előtt, a jobb verziót vettem (van 2féle, az egyik valamiért nem volt olyan tuti), tudom milyen belsővel szerelik, 10 év gari volt az alap, hangtalan venti, a hatásfokon viszont nem hagyom "etetni" magamat, mire visszahozza a felárat már eltelik 10 év
Predatorr: ahogy mondod
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Predatorr #13 üzenetére
Az ugye azért megvan, hogy ez főleg RTX 4090 HOF-hoz (meg egyéb ampertemető Ada Lovelace-ekhez) van, amit aztán még húzni akarnak. 1 kilowatt a kártya TDP kerete, és a táp a kettőből egy 12VHPWR csatlakozón keresztül adja le majdnem azt, amit az FSP-d cakkpakk.
tl;dr: Nagyon nem egy kategória, és nagyon nem ugyanaz a célzott felhasználás.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Predatorr #16 üzenetére
Milyen szponzorált tartalomról megy a terelés? Már megint klasszist alakítasz az alma vs. körte kérdéskörben.
Szerintem szándékosan nem érted, amit írok. Ha nem, az nagyobb baj. Szerintem semmi absztrakció nincs abban, hogy ezt a HoF tápot (és en bloc a kategóriáját) leginkább kimagasló fogyasztású alkatrészek extrém tuningjához vagy nagy terhelés mellett 600 watt körül fogyasztó konfigok megfelelő hatásfokon történő tartós használatára szánják.
Mindenesetre azt megnézem, amikor az FSP-ddel szénné húzod az 1000 wattal gazdálkodó 4090 HOF-odat, plusz a procidat is megkínálod kicsit mellé. Kb. az első peaknél levágja a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Puma K
nagyúr
2018-ban vettem a Seasonic Focus Plus 850W Platinum tápot 10 év garanciával 48k Ft-ért az zöld ufós cseh üzletből.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Predatorr
őstag
válasz Synthwave #17 üzenetére
Nem én terelek, hanem, aki a címbe odaírja, hogy ilyen táp kell „az új geforce rtx-hez”, aztán meg, amikor valaki szembesíti, hogy nem.is, akkor.elkezdi magyarázni, hogy de hát a 4090-hez kellhet. És lógatod a lólábat megint a 4090-nel, pedig sehol nem állítottam, hogy a 4090-hez hülyeség lenne.
A cím meg maradt a régi, tehát logikusan valaki „minden új geforce-hoz” akarja eladni ezt a tápot, miközben a 3-ból csak egyhez lehet érdemes megvenni."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Predatorr #24 üzenetére
Csak szövegértelmezési problémákkal küzdesz, de a "pedig sehol nem állítottam, hogy a 4090-hez hülyeség lenne" részmondattal azért szépen visszatáncoltál.
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
videocardz.com
Phanteks AMP GH 1000W (650-1200W) (www.item.jd.com)
Gyártót nem tudom. -
MMIX
addikt
1st Player márkának van egy ilyesmi tápja, valószínűleg Helly Technology gyártja. Meg egy Max Elite Maxwell Duke (Korea only)
"1STPlayer owns a development/manufacturing company as well (called Helly Technology), meaning that they essentially design and fabricate their own platforms." - www.anandtech.com
Hogy legyen egy ismerősebb márka is.
Lian Li SP850 is HellyTechnology www.thefpsreview.com[ Szerkesztve ]
-
válasz Cyberboy42 #1 üzenetére
Ezzel már biztosan: [link]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
MMIX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest