-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
A talpára rá is van írva, szóval nem kell sokáig utána járni
De mindegy, csak jelezni akartam, hogy van benne. Ahogyan már írtam az 1170 nagyon jó 20k-ért, és még méretválaszték is van, szégyelljék össze magukat, hogy nem tudták két hónapja kiárusítani... Legközelebb hamarabb elkezdek utódot keresni, már akkor, ha még nem is érzem a közeledő véget (a NIKE-om érzésre hirtelen adta meg magát, 1-2 út (max 20km) alatt sokat változott, és már nem bírtam benne tovább).A Virage akciós is volt, de nem véletlen voksoltam a Phoenix mellett, egyértelműen érezni a különbséget, nekem már 2 lépésből is lejött, futópadon pláne, de lehet abból ered, hogy ~93kg vagyok "szárazon". A GT-ket már fel sem húztam, mert 30k+ -t soha nem szeretném elérni, pedig biztosan még f@szább, dehát az már nagggyon sok. Valahol nekem is 25k az értelmi határ, abból elég jó cipőket meg lehet kapni, lásd a mostani 1170 akciót.
Fel kell próbálni a mostani újakat, és megvenni egy év múlva leértékelve, lesz 25-ért GT1000
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Szólánc.
- Politika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Gorilla Sports Súlyzópad + 100 kg-os súlyzó készlet
- Bigfun BF-730A2 szintetizátor
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia