Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #104487 üzenetére
2025 a kigyo eve
en mar behuztam, az ide legszenvedosebb kocogas volt, pedig 13 fok, jo ido -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104472 üzenetére
@LanyUs: Én teljesen hozzászoktam, talán idővel Te is hozzá fogsz (már ha ez cél). A jegygyűrűmmel is így voltam, az esküvőnk előtt én előtte soha semmilyen ékszert nem hordtam. (más kérdés, hogy a súlyzós edzések alkalmával levettem, és azóta megint nem hordom)
+1
soha nem hordtam semmit, se orat, se ekszert, nem is szerettem, de ahogy megvettem az elso sportoramat, a teljeskoru adatgyujtes miatt 24h-ban viselem.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104457 üzenetére
fnx6 nem volt erintett ezexerint, nekem semmi gond nem volt. 10%-al mentem el futni, hazaertem 1%-on. (std 5km-em.) mar nem az igazi az akksim...
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104456 üzenetére
Alvási sorozat4 pontSzerezzen 7 egymást követő napon legalább 75-ös alvási pontszámot.IsmételhetőEzt a kitűzőt még nem szerezte meg.
mint latszik jo alvo vagyok -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104451 üzenetére
telefont nem viszek, volt hogy mar ora lemerult, hat felvettem kezzel, stravan is van manual activity meg garminban is.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104405 üzenetére
nem rossz, nem rossz
az eredmenyt meg te elvezedszoval ez igy kiraly
ma a jogaorat neztem, hogy elmehetnek volt az edzo kislany meg meg egy, akinek tartotta az orat, szoval nem lenne zsufolt
kondiberlet araban benne van. (van tobb fajta ora, erositesek, bicajos, joga, stb..., de valahogy nem az en vilagom a csoportos izzadas.)
-
tisn
addikt
válasz
LanyUs #104392 üzenetére
szerintem csak lazan tekerj ulve, legkonnyebb fokozat kornyeken. tudom nehez a seggen ulni, mikozben elmegy a tobb havi kemeny munka eredmenye, de szerintem ne rakjt terhelest arra a terdre amig ki nem szedik azt a darabkat.
ha doki mondta is hogy bicajozhacc, biztos nem a gyilkolasra gondolt
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104388 üzenetére
like, te aztan nagy motivator vagy
-
tisn
addikt
válasz
Never79 #104351 üzenetére
lencse: hat tanuld meg
en sem birtam, anno a nejem rakta be mindig. de szerintem gyakorolsz menni fog.
(lassan en is haladok efele, regen meg tok jol lattam hemu nelkul, most meg lassan az leszek, akiket a horrorfilmekben mindig kinyirnak szemuveges fickot: leesik a szemuveguk es nem latjak a szornyet, hogy kozeledik, csak vakon tapogatoznak a szemcsi utan.)
szerk: megtalaltam neked az idealis es mindenkepp mukodo megoldast: futopad a jo melegben
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104285 üzenetére
Hát erre sajnos aztán bőven látok példát - még a közvetlen környezetemben is - középiskolás koromban pedig igen intenzíven ráláttam a focira (az iskolánk a Fradi fiókcsapata, külön focis osztály indul minden évben)
szerintem pont a fociban ez nem jellemzo. szinte minden srac, akit ismerek, meg ha atmenetileg abbahagyta is, kispalyan, alsobb szintu csapatban folytattak a fodbal "karrier"-t, meg ha apuka eredetileg nyomta is oket. azt tenyleg szeretik a gyerekek. es 12-16 ev kozott azert altalaban mar szuloi nyomas ellenere is abbahagyjak, ha nem szeretik. (mert hat a kamaszkor az ilyen) -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104271 üzenetére
Van baratom, aki 6eves koratol uszott heti 8 alkalommal, ~10 even at, remek uszo, nyert par kisebb versenyt, mai napig az uszasnak, az uszasbol el - de gyakorlatilag nem volt gyerekkora.
hat ez az ervelest soha nem ertettem. fiam is focizik 6 eves kora ota (elotte meg 3 ev gorkori), de soha nem gondoltam, hogy azert, mert minden szabadidejet focival toltotte 14 eves koraig, (vagy edzesen/meccsen vagy a grundon) azert valamibol kimaradt volna. pont igy volt rengeteg haverja, kozossegi elmenye, nem a kutyuk elott uldogelt naphosszat. -
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #104255 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104252 üzenetére
+<szivecskes szmajli a janyoknak>
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104248 üzenetére
hajra. jo sport. en 13 evesen csinaltam, de vannak keson ero tipusok
de vigyazz magadra! -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104241 üzenetére
koszi, letoltom majd, aztan valamikor sorrakerul
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #104216 üzenetére
de a legjobb ez
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #104146 üzenetére
Ha minden nap megy ez a gyakorlat akkor 100-100db a penzum suly nelkul.
szetesnek egybol (4x100)
vagy eleg 4x25 mondjuk? azt lehet kiprobalom valamelyik nap.
es akkor lefele-felfele lassu helyett, felfele kicsit gyorsabban probaljam? focihoz jo lenne egy kis robbanekonysag...
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #104113 üzenetére
(arra pl jo a lepcson egylabas pipiskedes + leengedes negativba 3x 10-10db nalam a napi penzum,olyan mint a fogmosas...egyik nap 12kg a kezdben,masik nap 16kg..neha ha pockos vagyok,es epp nem faradt a futomu akkor a 20kg).
ha jol szamolom ez kb. olyan nehezseg, mint amikor suly nelkul ket labbal csinalom a gyakorlatot(egy labbal ketto megy kb.)
-
tisn
addikt
válasz
xy.zsolt #104087 üzenetére
anno 2x utottek el
es azon kivul is sokat estemlegutobb a 20km-es morahalmi bicajuton, ha azon tekerek, naponta 2 emberrel talalkozom kb. senki se jar arra. jott ket kissrac, es termeszetesen akkor akadt ossze a kerekuk mikor mellettem mentek el, szoval belemjott az elso, kibaszott nagyot estem (ez most volt par honapja), lerepultem elore a bringarol
huzzatok sityakot
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #104086 üzenetére
igenis fonok, ma a szobabicajra is felhuztam a sityakot
(azert a viccen kivul van vlaami abban amit mondasz, sokaig pacskerban tekertem itthon, eccer lecsuszott a talpam abban a vacakban a pedalrol, es mivel ezek ilyen lendkerekes sz@rok, rendkivul ugyesen sipcsontom b@szott a pedal, rohadtul fajt, meg a bort is leszedte.)
-
tisn
addikt
válasz
bandus #104054 üzenetére
nekem vagy 3 honapig volt magasabb a pulzus, hrv is fos volt. meg nem lattam ilyet. tulterheles nem lehetett benne volt a 1.5 honapnyi kenyszerpihi.
nekem covid volt a tippem (nem hiszem, hogy lokal inhuvelygyulladas ilyen problemat okozott volna)
aztan eccer csak eltunt. semmilyen fizikai allapotvaltozast nem ereztem. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103954 üzenetére
hat erosen irigy vagyok, itt egy mm ho sem esett.
bokam miatt nem is terepezek, csak rekortan van -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103904 üzenetére
En kocogtam 76 kilit gumicukrokon elve 8 oran at.
billog burgerben erre most egy eleg combos kedvezmenyt kapsz -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103890 üzenetére
Amikor először olvastam a három test problémat, kicsit gond volt hogy ki kicsoda, valahogy nem allt ra az agyam a kiani nevek megkulonboztetesere.
De az biztos hogy a top10ben van nalam par ezer elolvasott könyv után. Zseniális. Mindenképpen javaslom elolvasasra. Sorit majd ha meglesz az összes évad
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #103851 üzenetére
par honapja leultem valami hatgephez, amin altalaban 50kg koruli sullyal dolgozom. valaki ott hagyta 80-on. ah mondom, eccer elek, megprobalom. hat ez nem is annyira nehez, csinalok 2-3 vele... masnap beallt a derekam, egy het szunet
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #103847 üzenetére
oke.
azert ilyen esetben is javasolnam, hogy ha 80-al megy akkor is a kovetkezo ket edzesen meg csak 85 legyen (82.5) es ha nincs utana semmi problema, akkor lepj tovabb.
raadasul en akkor valtok fel, ha uzembiztosan megy egy gyakorlat 10 reppel mar jo ideje.
(de persze ez az en egyeni faszsagom es ovatossagom a sok serules utan.)
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #103843 üzenetére
ize szerintem ne ilyen nagy lepesekben (10kg) haladj, inkabb 2.5, 5kg-onkent.
-
tisn
addikt
válasz
INTELligent #103838 üzenetére
a reggeli zabkasamat (cirka 0.5l) ehetetlenne tette. szerintem a proteinturmix se lenne jo.
ugy szoktam inni, hogy minimal adag kolaval elkeverem, gyorsan megiszom (oklendezes), utana eszek/iszok ra valamit.
-
tisn
addikt
válasz
jackbacsi87 #103832 üzenetére
te tudod
rettenetes izugymbeamrol rendeltem mindharmat
-
tisn
addikt
ruhas topikbol
nikebol vomerok is vannak
Sportfactory-n a második akciós termék -50%!
Vannak terrexes adidas cipők 20-25k körül, ha kettőt vesz az ember, akkor igencsak megérős lehet. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103781 üzenetére
en jartam 14 evesen egy evig karatezni
nalunk a foci volt olyan, hogy kivalasztas volt, vekony, szemuveges, ugyetlen srackent eselyem se volt bekerulni
most minden gyerek focizhat, van eleg egyesulet, minden szinthez. -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103768 üzenetére
hogy lehet 2.51-el futni (p/km?)
elkepzelni se birom
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103768 üzenetére
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103594 üzenetére
na ez jo cucc, kosz a tippet. kar hogy a total distance-k csak a fizetos verzioban vannak
nekem ez joval rosszabb ev, mint 2023, kb. 30%-al kevesebb mozgas, sok volt a serules. (elevation vacak) -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103663 üzenetére
@Süti: Én ettem por kollagént. A harmadik adag után már a Kennedy gyilkosságot is bevallottam volna. Hogy használt-e végül, nem tudom, naaaaaaaaaaaaaagyon lassan fogyott el. De elfogyott
De soha többet.
nekem van egy kis msm, kondritin, glukozamin porocskam, ez a 3 osszekeverve barmilyen etelt-italt ihatatlanna tud tenni(soha tobbet por, csak tablettaban...)
sajna kb. 2 evnyi adagnyit vettem -
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103497 üzenetére
Én nagy zabálást nem tervezek,
tervezni en sem szoktam, csak valahogy megis mindig az a vegeboldog karajcsontot mindenkinek
-
tisn
addikt
válasz
tomcica #103450 üzenetére
a video masodik feleben 6p/km futok, ilyen tempo a valosagban nem letezo dolog
(nekem) (na jo intervalnal neha gyorsabb is megy, de azt nem is emlexem mikor futottam utoljara.)
ha ennel a temponal nem latszik akkor jolelassitottam es megallitottam foldet eres, atgordules pillanataban, ugy nezegettem az abrakhoz kepest.
-
tisn
addikt
felbuzdulva a multkori kis videon, levideoztam a labam futopadon
ha jol latom erosen kifele dol a jobb bokam
vagyis szupinalo(a videon a regi, mar 800km-t hasznalt bondiban szaladgalok, ez mar nem fog futni)
ha jol olvasom a jelenlegi futasra hasznalt cipoim hoka clifton, bondi, illetve ha kapok asics nimbust akkor azok megfeleloek.
viszont van egy puma foreverrun nitrom is, az ha jol latom nem ilyen, azt fokozzam le seta/konditermi ciponek.
tanacsokat kernek, hogy tenyleg kifele dol e, ezek megfelelo cipok e vagy valtsak masra
koszike
-
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #103402 üzenetére
hat igen, a foci is olyan kabszer mint a futas
sok ilyen emberket lattam, volt aki terdszalag nelkul is jatszott.ha kell ember valami tornara szolj priviben, fiam eleg jo jatekos
-
tisn
addikt
válasz
Napfénysüti #103396 üzenetére
ezert az adrenalin froccsert jatszol meg
-
tisn
addikt
válasz
Lortech #103336 üzenetére
szerintem ok nem ide jarnak. plusz aki ide jar, annak mindenkinek rendben van a sulya (engem kiveve
)
illetve aki havi 200km-t fut az kb. barmit ehet (gyakorlatilag ha le birom futni a havi 100km-emet, nekem se kell nagyon figyelnem a kajara, tudom tartani a sulyom, pedig extrem faszsagokat es mennyisegeket birok betolni.)
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103316 üzenetére
annak vege lett, mire felgyogyultam.
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103313 üzenetére
hat januartol nekem is uj kör. ez a cirka ket honap kihagyas zabalassal egybekotve tuti felhozott 5kg-t, szoval azzal kell kezdeni. majd. addig meg bejgli es szaloncukor
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103313 üzenetére
ugy tuti futna.
ugy tuti fogyna.(ha esti futasig nem enne semmit, max utana
)
csak elirtam
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #103311 üzenetére
Plusz az éhgyomorra történő futás/bringázás, bár az esetedben ugye nem megoldás, mivel csak este tudsz futni.
ugy tuti futna. multkor kiprobaltam, hogy elhagytam a reggelit (igaz este 10hkor meg ettem), nem volt veszes delig kibirni kaja nelkul. bar az nem 18h, csak 14.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Metal topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Certina DS Royal
- Tissot Heritage Porto Small
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest