- Autós kamerák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
Peterhappy #70522 üzenetére
Ezek még valószínűleg eszik a új reges kupont is
-15 vagy -20%. Utólag is köszi, bárki is linkelte a Kayano akciót zalandon. Kuponnal 34k körül volt, ma viszem felavatni.
Csonthártya gyulladás sípcsontnál: flector + fekete nadálytő, jegelés, SMR, kompresszió, excentrikus vádlierősítés, napi 2x nyújtás. Ezzekkel sikerült 2 hét alatt teljesen lehúzni a gyulladást, azóta voltam mozogni is párszor. Most a megfelelő cipővel megpróbálok legalább minden második nap 5-6km laza futást és sztem ezt csinálom 2 hónapig, hogy szokja a testem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged