Hirdetés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
Peterhappy #70522 üzenetére
Ezek még valószínűleg eszik a új reges kupont is
-15 vagy -20%. Utólag is köszi, bárki is linkelte a Kayano akciót zalandon. Kuponnal 34k körül volt, ma viszem felavatni.
Csonthártya gyulladás sípcsontnál: flector + fekete nadálytő, jegelés, SMR, kompresszió, excentrikus vádlierősítés, napi 2x nyújtás. Ezzekkel sikerült 2 hét alatt teljesen lehúzni a gyulladást, azóta voltam mozogni is párszor. Most a megfelelő cipővel megpróbálok legalább minden második nap 5-6km laza futást és sztem ezt csinálom 2 hónapig, hogy szokja a testem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest