Hirdetés
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
Itt mire gratulálna az ember már tele van a fórum kiváló eredményekkel!
Nem is lehet reagálni StefyY harcore nyomja a hosszúkatPeetta14 is lazán ment 5k-n 21:45-öt, de ahogy elnéztem volt benne egy laza km, tehát már bőven a 21:34-es időm alatt van
Hi!King, jimpo, igyvanferi-t mindig is a villámlábúak közé soroltam
SpaceKombajn , tisn, zozo is tolja rendesen
comegetsome1meglepett, hogy ennyi munka mellett még bringa is ilyen sok + futás
norby tuti, hogy mozog
Láttam tomcica Te is futottál ( egyenesekben a 4:35 szaggatott szét
). Peterhappy csak semmi pánik. Kipihened ezeket az edzéseket/időszakot és visszatér ám a mosoly. Nálam is így volt! Full pihent vagyok már és gyorsultam is a magam módján. Nem lett idén maraton! Huuu most mi lesz... Semmi... Csináljuk, ahogy erőnk adja és időnkből telik
Herénk az van ( ezt Tom "buzdítása" miatt írom ), de az nem -e fórum témája
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest