Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Lebukott a Samsung plus size modellje
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
dabgergo #38421 üzenetére
Én sem nagyon erőltetem tovább a dolgot, max. egy összehasonlítást csinálok még. Az egy hosszabb táv lesz, kevesebb éles kanyarral. Kíváncsi vagyok, azon is ilyen jelentős lesz-e a különbség.
A 310xt-t 2009-ben újonnan vettem, de nem váltam meg tőle, idén lesz 10 éves. A Vivoactive HR-t nagyon olcsón vettem, tartaléknak, hibátlanul mér, viszont néhány funkciója nem működik. A 935 meg a fő óra most🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Filmgyűjtés
- Steam Deck
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ukrajnai háború
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- iPhone topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest