- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Chuck Norris #30673 üzenetére
Ugy remllik 8500 penz volt. Volt olcsobb is, ez mar vekonyitott forma, ha nem csal az emlekezetem. Keszitenek kimondottan sportra, futasra is. 15k remlik, lehet hogy kevesebb, tobb biztosan nem.
Salusom is volt, vekony, barmibe berakhato, de nekem harom (!!!) cipomet nyirta ki, volt hogy levalt a talp, volt hogy atszakitotta. Plusz eleg csunyan neztek ram mikor 3-4 honap utan visszavittem a beteteket, hogy igazitsanak rajtuk.
A Labaszatban csinaltattam talan a legjobb beteteimet eddig, ok parafaval dolgoznak, szepen es nagyon kedvesek is. Sajnos az tolem messze van es mindig sokan vannak (bar azt hiszem lehet idopontot foglalni), az vastagabb betet es gyakran kell/erdemes utanallitgatni, de megeri). Amugy a Podiartosok is nagyon kedvesek voltak, ha ez valakinel szamit - nekem sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest