Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Analóg fényképezés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Billentyűzet gondom van
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz
jimpo #105820 üzenetére
Aztán szombaton egy kis szimulátorozás, bár nem tudom hogy legyen pontosan.
Mit is mondhatnék. Egy, kettő, három, négy....A futás része, 4 x 5 km volt egy stoppal, kellett a víz a depóból közben...
Sikeresen túlöltöztem, tehát nem fáztam. Pedig annyira jó idő nem volt.Az Endorphin PRO 2 pörgött, néhol eléggé nedves volt az aszfalt, ott azért nem úgy tapadt.
Kicsit főztem, de nem toltam full-kreténbe. 17 kilométer körül picit rezgett a léc, de gyorsan elhessegettem a lábgörcs gondolatát és hamar el is múlt.
A harmadik 5 kilométeres lett a leggyorsabb. Az első kettő és a harmadik szinte ugyanolyan lett, illetve az utolsó másfél kilométert azért lassabban tettem meg.
Sikerült 1,4 kilogramm mínusszal mérlegelni két órával később, 73,1 kg ---> 71,7 kg. Miközben lecsúszott 1 L H2O, persze ment a szénhidrát is bele.Adta! Végre éreztem a combokat is, kicsit hiányzott....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest