- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus #102005 üzenetére
Plusz adott kor felett mindenképp kell bemelegítés és lenyújtás (lehet, előtte is kell, de ha elég idős vagy, tuti, hogy kell).
Ezen felül nekem pl fontos, hogy futás után legyen 5 perc pihi, mert ha egyből zuhanyozok, akkor tovább izzadok meleg időben (mondjuk áprilistól októberig - nálunk fűtéskor is csak 20 fok van, hogy ne pusztuljak meg a melegtől). Aki meg hatvankét réteget vesz fel, annak meg az tart tovább(míg nekem csak a rövidgatya és a póló van télen is, max hosszú ujjú az utóbbi)
Én 1 óra futásra másfél órát kalkulálok. 3-4 perc átöltözés, 6 perc bemelegítés, 1 óra futás, 6 perc nyújtás, 5 perc pihi, azalatt átnézem a statisztikákat, 3-5 perc fürdés hajmosással, 1-2 perc törölközés, 2-3 perc öltözés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Adobe Premiere topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Quadro FX 570 eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest