- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
baman
csendes tag
elvileg a feladatra van megoldas, de ugy tunik, hogy gyakorlatilag (ami azert lenyegesebb, mint az elmelet) nincs. a snagit 7.x (es meg sok mas szoftver) azt allitja magarol, hogy megcsinalja (van benne ilyen kivalaszthato opcio, pontosabban az input-nal megadhatom, hogy ''full screen dos''), de nem teszi ket gepen neztem az emlitett snagit-et, es ugyanaz a helyzet: nem csinalja meg. leszedtem meg valami masik szoftvert, de azzal sem jartam sikerrel.
elkezdtem keresni a halon, es talaltam egy ilyet: ''we have never come across one that could do this, despite many claims to the contrary'' (bovebben: http://href.hu/x/3fy) meg egy szinten banatos ember hasonlo kerdeset: ''I've tried about 10 different screen capture programs, all of which advertize that they do full screen capture, and none work.'' (bovebben: http://href.hu/x/3fz), de itt a valasz csak penzert jon elo.
ezek utan szeretnek latni egy embert, aki mar sikeresen oldotta meg a dolgot xp.sp1. alatt.
kosz&udv
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SONY LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest