Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xundyingx
tag
válasz hadam98 #91037 üzenetére
Az első és nagyon fura érzés az a fülbe akaszthatós dolog volt amit már szerintem sulis korom óta nem használtam (10+ év). Párom segített a "technika" elsajátításához...
Azonnal bele is nyomtam egy 8 óra használatot:
PRO:
+ Hangminőségileg durva, hogy szinte ugyanazt (vagy még picivel jobbat is) adja mint a fejhallgató amit említettem (invotone HD2000).
+ Masszív zsínor szerkezet
+ Jobban tudnak levegőzni a fülek (amiről már beszéltünk is)
+ Fémes, vaskos dizájn: nem kell félni attól, hogy összetörne
+ Kompetitív játékokhoz is megfelelő: majdnem felér egy Wallhack-kel (szigorúan sarcasm!)CONTRA:
- Rövid a zsínor: még jó hogy a közelemben van a gépház eleje. Csak ha egy pár centivel lenne hosszabb..
- Bár ez gondolom a több óra használat és szokatlanság miatt van: unkomfortos érzet ahogyan a fülemben van (tudom azért érdemes szüneteket tartani )Összeségében: mivel olyan tudatban éltem, hogy CSAKAFEJHALLGATÓ és annál jobb nem lehet itt ez meg is cáfolódott! Külföldről 8000 forintért ez kincs!
Köszi mégegyszer az ajánlatot, egy jóideig el leszek vele!
...Megyek is vissza tovább használni...
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
xundyingx
tag
válasz hadam98 #90873 üzenetére
Egyre nagyobb kedvet kapok hozzá ezeket olvasva!
Jelenleg a Realtek Audio Console-ban a hanghatás "Erőteljes" beállításon van a basszus miatt de majd ha megjön a termék fullra alapra állítom. Telóra pedig igen, kell majd az átalakító (szifon).https://www.twitch.tv/sp1gu
-
Iomega
addikt
válasz hadam98 #90856 üzenetére
Zenei stílus az vegyes, pop, rock, akusztikus, synth-pop, elektronikus. Előnyben részesítem a kellemes mélyhangzást. Az a helyzet, hogy jelenleg van egy Sennheiser Momentum in-ear, Sony MDR EX 450, elégedett vagyok mindkettő hangjával.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
-
aktív tag
-
-NoVa-
addikt
válasz hadam98 #90408 üzenetére
Néhány óvatos belenyúlással meg kis utánajárással hamar rájössz, hogy az általad nem hallgatott zenék hangzására optimalizált, vagy régebbi keleti, az általad hallgatott dolgoktól teljesen eltérő technikával készült stúdiófelvételekkel jól működő dolgokkal kár vesződni.
Ez idő és tanulásigényes folyamat, meg kell ismerni a reviewert, és a relatív elhelyezkedésed hozzá képest. Az én fülemmel pl Nymz, PaulWasabii, Michael Bruce, Akros ízlése sokkal nagyobb átfedésben van, mint pl Crinacle-é, pedig követőkben Crin többszöröse az előbb felsoroltak. Csak épp jóval több felső közepet és magasat igényel, mint ami nekem egészséges és egységes hang. Számára az EJ07 vagy a Tea hangjából hiányzik a felső tartomány, nekem meg ezek a természetes, élő, és szerethető hangú cuccok. És persze. még témán belül sincs egységes célzott hangzás, van, aki V-bbet keres, van, akinek a végtelensok basszus sem elég, nincs két egyforma fül, csak hasonlóak.Persze ha van lehetőséged kipróbálni valamit, élj vele, minél több fülest hallottál, annál jobban tudod relatív elhelyezni őket egymáshoz képest, de ez inkább a saját igényeid és ízlésed megismeréséről szól, mint az eszközökről magukról.
A Samsung adapterét az életttartama miatt szidják eleget, nem tartós, nem jól méretezett, stb.
-
kemcso
Ármester
válasz hadam98 #90398 üzenetére
Ezeket hallottad? Ebben a topikban az a szokás, hogy azokat ajánljuk (néhány speciális esettől eltekintve), amit hallottunk és el tudjunk helyezni a palettán. Csak azért, mert olvastál róla ne ajánl kérlek, másnak a zsebével játszol. Illetve nagyon nem mindegy, hogy a kolléga milyen hangzást szeret, attól is függ az ajánlás...
-
kemcso
Ármester
válasz hadam98 #90079 üzenetére
Kolléga earbudot keres, ez nem az! Ez IEM.
(#90081) F_Zolee: Mo-ról nehéz lesz... Az EP30 hangja elmegy, de a VE Monk Plus jobb és 5$ (sajnos van 5$ szállítás is mellé, de ha 3-at rendelsz is kb ugyanott vagy árban, mint az EP30-al)
-
Pocak89
senior tag
válasz hadam98 #89787 üzenetére
Ja azzal a kábel, meg eartip dologgal ne foglalkozz amit írtam. Ha neked bejön a gyári örülj neki és ne indulj el a lejtőn Én felhalmoztam kábeleket és eartipeket, azokkal operálok mindig. Szerintem nagyon jó cucc főleg ennyi pénzért. Ha nem lennének magasabb kategóriájú füleseim, simán elég lenne ez. Szerintem is tök jól néz ki.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
Pocak89
senior tag
válasz hadam98 #89769 üzenetére
Kábelt és gumiharangot ki sem bontottam, az gyatra minőség, viszont maga a füles jó. Én final E és moondrop spring gumiharanggal próbáltam, nekem talán a springgel kényelmesebb. Amúgy azzal jól illik a fülembe. Hang tekintetében nem hallgattam még sokat, jól megemelt mély tartománya van és semmi bántót nem érzek a magasabb tartományokban sem. Talán lehetne több is ott, főleg így a Z12 után most fura ezt hallgatnom De hát ennyi pénzért ez nagyon jó cucc szerintem, főleg aki a fun stílusú füleseket kedveli.
-
Pocak89
senior tag
válasz hadam98 #89760 üzenetére
Hmm eddig parcelappot használtam, most az aftership mutat már tegnapi napra updatet, úgyhogy megmozdult a csomag. Amúgy nekem is gyors szokott lenni, most másképp néz ki a nyomkövetési szám, eddig DPD hozta ki, most lehet posta lesz...
-
Pocak89
senior tag
válasz hadam98 #89755 üzenetére
Nekem is úton van egy olyan. Kérdés, hogy megjön-e... Rengeteg kínai rendelésem volt, semmivel nem volt gond és idén különösen gyorsan ide szoktak érni. Na most nem így lesz. 1 hete sorting státuszban van Yanwen Logistics-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest