Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf74
tag
válasz xundyingx #91038 üzenetére
Szia!
hadam98 bátorításából 😄 kifolyólag én is berendeltem egyet.
Én nem vagyok hozzáértő de azért pár füles van már mögöttem így bátran kijelentem hogy 6500 forintért nem találtam volna jobb fülest. Zenék tekintetében mindenevő vagyok, számomra hozza a kötelezőt.
Az én fülemben kifejezetten kényelmes. (1-2 óra zenehallgatás)
Egyedül ezzel a fül feletti elvezetéssel kell megbarátkoznom de sztem menni fog.
Köszi az ajánlást hadam98!! -
lapalapa
senior tag
-
hadam98
senior tag
válasz xundyingx #91038 üzenetére
Nagyjából minden füleshez ilyen hosszú kábelt kapsz gyárilag. Ki tudod cserélni hosszabbra itt biztos tudnak ajánlani olyat ami jó, én nem szoktam cserélgetni, vagy told meg. Igen, az nagy előnye, hogy levegőzik mégis el tudja nyelni a zajok nagy részét. Elsőre ha annyi ideig tudtad használni az szerintem nem lesz kényelmetlen, csak ezt tényleg szokni kell. Ennél kényelmesebb nagyon nincs amiket eddig tapasztaltam, meg külsős vélemények alapján is az egyik legkényelmesebb cucc. Ha nem lesz kényelmes még pár nap használat után cseréld kisebb vagy nagyobb harangra (többet is adtak hozzá). Hallgass meg egy komolyabb zenét (Indigo De Souza), ott jön elő igazán a varázsa. Örülök, hogy tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
válasz xundyingx #90872 üzenetére
Az már egy nagyon régi fejhallgató. Ezek az új fülesek egy teljesen más élményt nyújtanak. Majd meglátod.
Ha gépen hallgatod a térbeli hangzást illetve minden feljavítót érdemes kikapcsolni a beállításokban. Azt nézd meg, hogy tisztán indulj. Ha telefonon vagy olyan forrásból is használod akkor Apple vagy Samsung átalakító elég illetve az alá ne adj.
Egy akusztikusabb zenénél is lesd meg: Indigo De Souza - Younger & Dumber eléggé kihozza[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
-
-NoVa-
addikt
válasz xundyingx #90862 üzenetére
Na, most, hogy már rendeltél... :)
Beugrónak, tapogatózni jók ezek a filléres cuccok, formára, hangzásra kialakítasz valami elképzelést. Aztán a gaming egy széles spektrum. Tudom reprezentálni az összes végletet, Xelento-val sudokuzástól a planarral PUBPG-ig.
Alapvetően a komfort miatt hódítja el a fejhallgatóktól a területet, de...
Izolációban jobbak, befelé és kifelé is, térhatásban viszont nagy a szórás. Kompetitív FPS-nél ugyanazok a szempontok jönnel be, mint a hifinél, tágas, és pontos térérzet, irányok és távolságok kellenek. Emellé nem árt, ha a basszus nem morogva/visszhangozva dübörög elmosva a finom részleteket, hosszabb távon fárasztva rontja a figyelmet. Ezért szoktam a Tin P1 planarral játszani kompetitív FPS-eket, vagy elektrosztatikussal, csukott szemmel lehet a többiek mozgását követni a környező épületekben.De ha nem a felső polcról válogatok, a Tanchjim Oxygen az egyik legpontosabb terű dinikus IEM, most lesz belőle egy olcsósított széria a HifiGO-n, nem adnal hozzá mikrofonos kábelt, de nem is kérnek majd érte 325$-t.
Az Oxygenben 3. generációs DLC (diamond-like carbon) membrán van, amiből az újabb, 4. gen. sorozat már leszivárgott az olcsó szegmensbe is. Az EJ07-emben is ilyen DD van a sok másik driver mellett, de most pl a Simgot EA500 a maga kis 80$-os árcédulájával elég nagy port kavart, imádják. Minden képességében és a hangjában is versenyképes darab.Ennél olcsóbban jellemzően egy trükkel lehet pótolni a jobb, drágább membránok technikai képességeit, egy filléres Tanchjim Tanya, vagy Final E3000 is egészen jól megmutatja a hangok irányát, alkalmasak kompetitív játékra. Sokkal inkább, mint a legtöbb gaming logoval árult olcsó IEM.
És ha már nyitottság, a klasszikis flathead earbudok ugyan nem izolálnak, de a tágas 3D tér itt jobban működik, mint az olcsóbb IEM-eknél.
Persze ha offline Call Of Duty single player, vagy hasonló időtöltés, akkor ezt ignoráld, telt mókás basszus és kényelem a fontos.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest