Hirdetés
- Már nem csak vízhűtőket kínál a CPU-kra a Sharkoon
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Elviszi az ARM Artisan Foundation IP üzletágát a Cadence
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
válasz
peter.tamas #52249 üzenetére
Nem tudom elhinni, hogy a Piston bárkinek is kevés legyen MÉLYBEN..holott én is kb csak house-hardstyle-dnb-trance-stb zenéket hallgatok.
Azt el tudom hinni, hogy nem úgy hajtják meg a hordozható eszközök, asszem 16ohm-os 12 helyett és 93db az érzékenysége, míg más füleseknél ez általában magasabb. Berillium driver, stb, nem igazán értek hozzá, de azt tapasztaltam én is, hogy nagyon kicsivel nehezebb hajtani mint egy VSonicGR02BE-t vagy az említett régi cx300-at. Emiatt halkabb lehet!! De hangminőségben egyértelmű hátrányban van mindkettő a pistonhoz, eljárt az idő felettük, ennyi.
Egyszerűen best buy jelenleg, vagy nem jó a fülilleszték méretben/karakterben amit használsz (sony hybriddel nekem tökéletes, gyárival túró), vagy az eszköz gyenge, akármi. Nekem egy full átlag samsung telefon szépen meghajtja (cm + poweramp). 5000Ft-ért van mély bőven, van sub-bass, van távirányító. Közép kicsit ködös, de ez nem az az ár ahol ezt hibának lehet felróni.
Lényeg: közel sem biztos, hogy új fülhallgató a megoldás. Persze ahány ember annyi ízlés, de +1 a Pistonnak.
-
válasz
Az earpods is bőven elég hangos, ha az kevés, akkor vmi a hallásoddal van gond (direkt kipróbáltam most, 70% fölött túl hangos volt)
Amúgy meg az earpods nem rossz earbud hangra, csak szörnyű az izolációja (természetesen mindent a saját ár-kategóriájában kell nézni, egy Westone W40-50-60-al nem veszi fel a versenyt, mint ahogy a Piston se, nagyon messze van tőülk)
Jah és vegyél Westone W50-et, mellé vmi normális lejátszót mondjuk egy AK120 II-t
(#52254) Ati1979 kevés lesz bennük a basszus neki, talán a 846-ban nem. De inkább a W50, az való a mélyorientált zenékhez
-
contaxg
veterán
válasz
Nekem van egy woodoo a polcon. Hanyingerem van, fizikailag rosszuul vagyok tole annyira melytonusu
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Last Epoch
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Dark Souls sorozat
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - (Space Black) - Csak 1db!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új/ garancia a nevedre/ beszámítás/ ingyen posta/
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AKCIÓS/GARIS!!! TESTRESZABHATÓ!! GAMER PC -RTX 3060Ti-I7 8700K-16GB DDR4-500GB M2
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest