- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
assemble #51144 üzenetére
Megirtam nekik a dolog kiszamithatlan termeszetet, megadtak a cimet Hong Kong-ban, ahova visszakuldhetem...
Azt mondjak sima airmail-el ajanlott kuldeni, de persze alapbol nincs ra biztositas, azt kulon kell kotni ra ha akar az ember. Valaki csinalt mar ilyet, kuldott mar csomagot Hong Kong-ba, hogy erdemes csinalni szerintetek? Sima postarol tudok ilyen airmail-t kuldeni?
Kicsit kockazatosnak tunik a dolog (sok ido, elveszhet, esetleg meg vamon is fennakadhat - ami amugy szerintem nonszensz hiszen sima javitasrol van szo de sajat tapasztalatbol ez nem szokta erdekelni oket, ha oda-vissza kuldesz valamit javitani akkor is nyugodt szivvel megvamoljak minden egyes alkalommal...), ha eleg ritkan fordul elo (azota, mostanaban pl pedig nem nagyon csinalta egyaltalan), akkor lehet, hogy nem is kene eroltetni az egeszet...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Honda topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest