- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strapáciusz
csendes tag
Olvasottak alapján gondolom, a nyomtató kábelnél azért jobb lesz egy akár olcsóbb...
Ha nem selejtes akkor igen. Az én Klotz-om naponta többször ledobta a DA-300-at. Időnként talált egy "új" USB eszközt. A Foobar-ban naponta többször kellett beállítani az Output Device-t. Egy rémálom lett a zenehallgatás, mindig arra figyeltem, hogy mikor közli a Foobar, hogy nem tud lejátszani mert ....(itt volt valami kód) Végül visszaraktam a nyomtatókábelt és azóta nyugodt az életem. -
Strapáciusz
csendes tag
-
Strapáciusz
csendes tag
-
Strapáciusz
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy van-e értelme egy Musiland Dragon USB tápját felcserélni egy egyszerű tápra (pl.noti táp) + tápszűrőre?
-
Strapáciusz
csendes tag
Én sem értem. Nem tudom mit kellet volna még beállitanom. A Dragon-t csak simán a kapott kábelekkel kötöttem össze USB3-on. Raktam fel foobar-t, WASAPI-t, ASIO-t. A fejes egy Takstar 2050-es. Néztem CD-t, .flac-et , de nem érzek valami nagy előrelépést. Vagy süket vagyok, vagy hülye, vagy mindkettő.
-
Strapáciusz
csendes tag
válasz
Strapáciusz #32099 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest