- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
válasz marvin_BP #5041 üzenetére
Találtam egy jó kis linket, ez szerint lehet: link
Köszönöm neked és a kedves SYL kolegának a válaszokat.
Mondjuk mi lenne ha nem cserélni szeretném, hanem ezzel az infóval többért eladni?
No meg hűtőpadok is vannak, de én is inkább másik notit vennék.50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
Vajar
csendes tag
válasz marvin_BP #3567 üzenetére
Én is a c-enternél vettem a kiterjesztést. Nekem nem volt velük semmi gondom (ajánlottam is őket itt a fórumban). Igaz, hogy én is 1 hónap múlva vehettem át a kis borítékot, de aztán minden simán ment. Én inkább attól félek, hogy amikor a garanciát akarod igénybe venni, akkor lesz a nagyobb baj. Ha jól tudom a c-enter szervizeléssel nem foglalkozik. Na mindegy.
Amúgy én úgy tudom, hogy ha megrendeled a garikiterjesztést még 90 napon belül, akkor nem csúszhatsz ki a határidőből amiatt, ha ők nem küldik vissza. Az átvételtől számítva pedig asszem 1 hónapod van az aktiválásra. De erre nem vennék mérget. -
válasz marvin_BP #3567 üzenetére
Olvasd el a törvény idevonatkozó paragrafusát. Vmi rémlik hogy 8 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, de lehet ez nem rád vonatkozik.
Sztem ennyoit megér utánnaolvasni.
[Szerkesztve]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Francesco65
csendes tag
válasz marvin_BP #3334 üzenetére
Szia! Nekem Pi 1556 01 konfigra 19900 + ÁFA volt.
Fu-SI Amilo A1640/1645/1650/1655/1667/M1405/1424/1437/1439/1450/3438/4438/7405/7440/7640/7645/Pi1536 garanciakiterjesztés
2 év szerviz garancia
Cikkszám: FSP:GA2B00000HUCN2
Ár: 10 400 Ft + ÁFA
3 év szerviz garancia
Cikkszám: FSP:GA3B00000HUCN2
Ár: 19 900 Ft + ÁFA
A végfelhasználónak a készülék vásárlását követő 90 napon belül van lehetősége garancia kiterjesztés (Service Pack) vásárlására. Az aktiválásra pedig a rendelkezésre álló idő 30 nap (szintén a vásárlástól számítva).
http://www.c-enter.hu/ -
Vajar
csendes tag
válasz marvin_BP #3189 üzenetére
Nekem írás is lassúnak tűnik, a másolás is, és úgy általában minden. Lehet, hogy megkéne próbálnom egy fw frissítést, mivel a 16x-es lemezeket csak max 6-osnak ismeri fel. És az írás folyamata is furi nekem. Először 2x-en írja, majd 4x-en, majd a végén 6x. Ez az asztalinál nem így van, vagy legalábbis én nem tapasztaltam eddig. Az fw frissítéstől viszont kicsit félek, mert ennél a notinál én már semmit se merek. Örülök, hogy nagy nehezen hibamentesen műkxik. Azt se volt egyszerű elérnem.
Amúgy izmos kis gép, de annyira megbízhatatlan és szeszélyes...
[Szerkesztve] -
Wolvi
csendes tag
válasz marvin_BP #2920 üzenetére
Ja! Így én sem találok ilyesmiket a Winfos-ban /i like windows... end doors... /!
Na de majd ha jövő 7 közepére nálam lesz a vas, addig ütöm-vágom, amíg meg nem eszi a wlan-t. Van pár ötletem még így látatlanban is h erőszakoljam meg.
Aztán ha megvagyok megírom odüsszeiámat a forumnak - ha nem akkor nem, mer nem lesz netem
Persze addig is várom a további hozzászólásokat, tapasztalatokat!
És még egyszer: Linux for Pa1538???
a műtét sikerült...
de a beteg nem élte túl
[Szerkesztve] -
yankoo
tag
válasz marvin_BP #2920 üzenetére
marvin sok helyen kerestem hogy a ''win felügyelje a wifit'' persze nem igy de nem talaltam sehol a progiban minden menut atneztem ami letezik de egyik sem utal arra egyertelmuen hogy melyik lenne az amugy az ezkozkezeloben van hogy ''halozati vezerlo az egyéb sárgakérdőjeles menupontban szal alapbol nem tudom telepiteni mert nincs driver hozza az xp (sp2) pedig nem ad neki illesztoprogramot
-
Wolvi
csendes tag
válasz marvin_BP #2916 üzenetére
Ok! Köszi értem!
/a félreértés a ''leszedni'' szó kétértelműségéből adódott /
Vszínúleg úgy is nekiállok saját rendszert telepíteni, nem hozzácsapottat /Linux-hoz hogy áll ez a gép, no meg a drive-erek??? /
Hol kell majd pipálgatnom /és azt az Odyssey-t honnan kell majd kipurgálni - vagy ez külön felrakható és egyszerűen nem kell telepíteni és kész/?
Bocsi h ilyen hülyeségeket kérdezek, de látlatlanban beszélek - csak jövő 7 elején veszek gépet. De nem akarok tök hülyén csücsülni egy működésképtelen noti előtt ha már ott lesz - mert akkor ugyebár no net, no forum segítség
Előre is köfike!
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz marvin_BP #2665 üzenetére
359.000 - 60.000 a sulinet miatt. Szal 300.000.
Valami Sis chipes lap van benn, a Core2Duo proci miatt és a nagy kijelzőt, valamint a 7600Go VGA-t, 120GB-os vinyót és a 2x512MB memet figyelembe véve én ezt elfogadhatónak tartom.
[Szerkesztve]“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
betonlap
csendes tag
válasz marvin_BP #2606 üzenetére
Nagyon nagy vagy, ez volt a hiba!
De...Van egy readme a bioshoz a FS oldalon:
After running AF10V104.EXE the floppy disk should contain following files:
flash.bat
F82745E.EXE
257sa0c.104
readme.bat
readme.txt (this file)
Na, a readme.txt filet leszámítva ezek nincsenek a cd-n...
Valaki nem frissített amilo d biost véletlen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest