- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
horusz-
tag
válasz LALA_kiraly #6625 üzenetére
Ez azért van igy,mert utobb kiderült,hogy kiemelt ügyfél ként kezelnek,a cégünk miatt!
Ezért soron kivül,és nagy odafigyeléssel javitják a céges gépeket! (cég vette nekem,kizárólagos használatra!)Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
horusz-
tag
válasz LALA_kiraly #6622 üzenetére
Leadtam a drágaságomat! C Szerviz kft-be! Kb 1 hét.Elment benne a képvilágositás,ami azt jelenti,hogy 1szerübb kicserélni kompletten az lcd-t.
Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
horusz-
tag
válasz LALA_kiraly #6622 üzenetére
Én is ugy gondolom!
Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
Eskimoka
tag
válasz LALA_kiraly #6611 üzenetére
Kedves tőled, köszönöm, de most még Vásárhelyre sincs kedvem, meg időm elvinni, egyelőre itthon okosodom a dolog felől, aztán meg majd meglátjuk...
De azért köszi az ajánlatot!Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
Flow
senior tag
válasz LALA_kiraly #6602 üzenetére
170? Én ezt sokallom, de legyen neked igazad...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
raul560
tag
válasz LALA_kiraly #6407 üzenetére
De mutatja csak nemto h ehhez kellne e még valami?!!! Vagy hogyan kellene beállitani? Ebben kellene segitség! Aki vezeték nélkülit segitene beállitani vista oprendszer alatt az segitsen! Help!
-
törölt tag
válasz LALA_kiraly #6299 üzenetére
Szevasz!
Vegyél fel MSN-re a Drivereket elküldöm ott.
-
Gus
aktív tag
válasz LALA_kiraly #6284 üzenetére
888111-es XP javítás fönt van?
Ha nincs, akkor tedd föl! -
Spidee
senior tag
válasz LALA_kiraly #6247 üzenetére
Még nem próbáltam.
Gondoltam elöbb érdeklődök, de ha nincs más akkor marad az.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Spidee
senior tag
válasz LALA_kiraly #6242 üzenetére
Igen menet közben is.
Változó, amikor kedve van, eldobja magát.
Nem tudom semmi programhoz kötni, hogy az miatt lenne, mert mondom mindig máskor csinálja. Van mikor pár napig nem csinálja, és van mikor naponta többször is.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #6149 üzenetére
van aki vigyáz rá, de még is kijön rajta valamilyen hiba... amit nem lehet egyszerűen orvosolni...! Ha nincs gari, lehet cseszni!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
HUNTER-mobil
tag
válasz LALA_kiraly #6149 üzenetére
Pont erről van szó, nekem sincs semmi bajom a gépemmel, mert nem úgy bánok vele mint egy darab szarral(bocsi), ha valaki nem kíméli a gépét, akkor egyértelmű hogy szétesik meg szétkopik, kiesik a bill a püföléstől.
Ha pedig garis gond van, ott a szervíz, meg kell venni a plusz garit, az árba belefér, és évekig no problem(persze a megfelelő(kultúrált) szervíznél/szervízesnél).[ Szerkesztve ]
xi1546
-
spyduck
nagyúr
válasz LALA_kiraly #6137 üzenetére
Hát azért egy lifebook kibír jó pár évet!
-
viresz
tag
válasz LALA_kiraly #6110 üzenetére
4 db van a gépen, mindegyiken sajnos. Volt tisztítás belül, belső hőcserélés javítás, alulról hűtőventi is megy ( 12 V -os, 5 V -ról.
-
Tom5
addikt
válasz LALA_kiraly #6057 üzenetére
Amilo Pro V2055 a pontos tipusa,és 1db 512-es Micron tech -ddr2-es memória van benne!!!
Akkor e mellé bármilyen ddr2-es 1gigás modul bemegy? -
Tom5
addikt
válasz LALA_kiraly #6057 üzenetére
Oksa,nem az enyém a cucc,majd 7végén megnézem!!!
-
Tom5
addikt
válasz LALA_kiraly #6053 üzenetére
Úgy emlékszem egyben van!
Hol vannak a memóriák a laptopban?
Nagyon szétkell robbantani?
Most azthiszem 533-as DDR2-es van benne...az mindegy,hogy milyent teszek be mellé?!
Laptopokban nem igazán vok otthon...(1Gigás modulra gondolok) -
sarkan
aktív tag
válasz LALA_kiraly #5937 üzenetére
igen ezt megtaláltam én is, de itt a legfrissebb? 2006.11.15-i. ( Lehet, hogy én vagyok új, de a notebookoknál nem frissítenek drivert olyan sűrűn, mint a videokártyáknál?)
Szerintetek mitől van az, hogy a FIFA 2008 ezen a gépen csak szaggatva megy ( V3505-ös gépemen az integrált karival tökéletes) a ProEvo2008 viszont megy ahogy kell ( ez viszont a 3505-ön el sem indul)?
-
sarkan
aktív tag
válasz LALA_kiraly #5934 üzenetére
szia, pi 1536-om van x1400-as ati kártyával, ehhez hol találom a legfrissebb drivert?
-
_seth_
veterán
válasz LALA_kiraly #5371 üzenetére
Én is a vistával használom... ha xp-t adtak volna vele akkor azzal használnám na de ehhez vista van... nem baj már eléggé kiforrott szerintem ahhoz, hogy ne legyen gond vele és a progik nagyrésze is boldogul vele
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz LALA_kiraly #5366 üzenetére
Amikor leszedtem a hátulját mintha samsung felirat lett volna rajta a kis kék ovál logójával de most, hogy írod már nem mernék fogadni rá ellenben szerdán este leírom, hogy milyen volt benne
Az, hogy nem gyorsul nem baj, elég jó lesz az 1=>2gb ugrás is + Ehhez ha hozzáveszem az új satás wd vinyót...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
BOBO6
aktív tag
válasz LALA_kiraly #5241 üzenetére
1.1F van rajta, film lejátszással viszi a másfél órát, de többet nem tudok kihozni belőle. Belső bluetooth-ra gondoltam. Nem szeretnék erre egy usb-t feláldozni.
-
Gexxx
tag
válasz LALA_kiraly #5189 üzenetére
Feltettem everest 4.20 ultimate-et, az sem mond többet... eszközkezelő szintén...
Ja, Fusi honlapján semmi info-t nem találtam...Powered by Dell Precision 3530; Google Pixel 8
-
Gexxx
tag
válasz LALA_kiraly #5186 üzenetére
Everest nem mond semmit.. Még azt sem, hogy van tapipadom... [link]
[ Szerkesztve ]
Powered by Dell Precision 3530; Google Pixel 8
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #5148 üzenetére
ma még nem tettem fel semmi sem... msn en kívül!
tömörítettem, közben ment a fil, plussz az ftp s letöltés.., plussz mozilla-PH!... ez szép eredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kopp kopp kopp)
Ha ezt elmesélem annak akitől vettem a notit.....Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #5143 üzenetére
én is
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #5115 üzenetére
kacc kacc kacc
honnan szedjek xp home t????? senkinek sincs, mindenkinek xp prof ja van! ilyen meg olyan hackelt, feltört, moddolt.... én eredeti xp profot használok, sp2 vel, eddig nem volt gond vele.... meg lehet próbálni azt is, de ahhoz kellene legalább egyetlen egy darab CD rekiírt, működő, hibátlan, gyári, nem hackelt Windows XP Home !!! ami nincs.... sajna!
[ Szerkesztve ]
-
JimKirk
tag
válasz LALA_kiraly #5048 üzenetére
LOL!
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #5048 üzenetére
Te neki mernél állni belegányolni a notidba egy másik karit, csak azért, h jobb legyen?!?!?!
Szólj mikor kezded, megyek aszisztálni...
-
marvin_BP
tag
válasz LALA_kiraly #5040 üzenetére
Azt nem tudom,h cserélhető-e, de 2 dolog, ami mindenképpen ellene szól:
1, olyan rohadt drágák ez a karik, hogy inkább egész notit érdemes venni
2, ez a P széria már így is alapvetően túlmelegedésre hajlamos, legalábbis a usert zavaró mértékben. Ha beleteszel 1 erősebb karit, az lehet, h megfő a saját levébe, de az is lehet, h csak a billentyűzetet olvasztja magára.Szal sztem nem érdemes...
http://www.chucknorrisfacts.com/
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #4984 üzenetére
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #4978 üzenetére
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #4963 üzenetére
kell hát: Launch Manager nek hívják, fel is tettem de semmi!! ugyan ugy nem kapcsol ki, plussz nem mennek a funkciógombok sem!!
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #4963 üzenetére
minden drivert feltettem... de nem hiszem, h ilyen alap progi nincs benne a vistában /ha már minden driver benne volt.../! Amikor legutóbb feltettem egy xp t rá, akkor sem tettem fel semmilyen hasonló drivert, mégis működtek a f gombok! sőt az fn F1 el be is jött a noti súgója, ami leírja h mit csinál az fn funkciógomb... most az se jön be!! hangerő levételnél a kijelzőn "szokott futni a csík", most az sincs... érdekes ez a vista..
Ha megtalálod a drivert, ami kell nekem ehhez, lécci linkeld be nekem! Köszi!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #4959 üzenetére
ja ja Udo.. Vezetékes gondom van!! most tesztelem, uTorrent naon akad, azt kilőttem... egyébként nekem rohadt lassu ez a vista! nem vok hozzászokva ehhez: várni várni várni!!!
wifit meg nem is használtam még sohasem!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Syl
nagyúr
válasz LALA_kiraly #4957 üzenetére
Ezen fórum régebbi bejegyzéseiben bőven lehet olvasni a Pa1538 és az egér-WiFi összeakadásról. Vezetékes hálózattal nincs ilyen gubanc.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz LALA_kiraly #4949 üzenetére
Xp-re rakj egy NHC-t és ott a vga beállításoknál húzd le a csuszkát. (asszem 10%-ig enged)
Én meg asszem semmit nem enged!
Ahogy már többször leírtuk, az NHC csak inteles gépen tud feszültségeket/frekvenciákat állítani, AMD-n semmit!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz LALA_kiraly #4941 üzenetére
A tuningolót meg el kell felejteni. Nem megy és nem kellene erőltetni. Inkább asztalit kell venni.
Én is ezt mondom. Sőt, ahogy pár napja írtam, játékhoz se éppen egy laptop a legjobb döntés.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #4863 üzenetére
Az én A1650G m re is ráférne már egy új BIOS... csak az a baj h soha sem csináltam még BIOS frissítést! De ismerek valakit aki segíthet ebben!
Üdv: demarsAz áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
kekegsm
őstag
válasz LALA_kiraly #4777 üzenetére
Ott van (bootolasi sorrendnel) a Removable device. Ez gondolom az USB-t jelenti, mert a CD, winyo, NIC mint megvan kulon, hogyhogy kizarasos alapon az USB lesz. De hiaba alkottam DOS vagy Linux pendriveot es/vagy Expresscard SSD-t, mindig csak nem sikerul a Bootmenube belekerulnie. Bios az ha jol emlekszem 1.06c (2 hete neztem, akkor az volt a legfrissebb)
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
demars
addikt
válasz LALA_kiraly #4769 üzenetére
Nah jah !!! Nem volt egy könnyű menet a RAM mal... de megoldottam azt is... Amúgy meg valami cseszekedik a notiba, gyorsabban tölt be mint eddig, de nem olyan stabil a rendszer! Nem értem miért????????? Minden felment elsőre (kivéve az ATI drivert, mert kellett .NET FRAME 2.0 ás verzió...), ezen kívül nem volt gond! Az NHC t is szinte lefordítottam , mert sokat állítgattam mire meg lett a nekem passzoló beállítás, de ezek szerint ez sem volt eredményes, mert már 3x lefagyott, s mindíg a videókarit gondoltam hibásnak... De volt olyan is mikor semmit sem csináltam, egyszer csak megállt a rendszer... Ezt sem tudom, h mi okozta!
Mindettől eltekintve, nem voltak olyan gondjaim ezzel a géppel, h szervízt igényelt volna...(ami a mai notiknál igen csak jellemző...).
-
spyduck
nagyúr
válasz LALA_kiraly #4714 üzenetére
enyém is recseg haveromé is recseg! szóval azt mondod ezzel kicserélik? furcsálnám
-
G-lader
tag
válasz LALA_kiraly #4652 üzenetére
OK hogy ki kell cserélnem, de milyenre?
Ez ugye samsung ram, de hol lehet samsung ramot venni 667-eset 1GB-osat?
mennyiért?
Vagy nem muszály samsungnak lennie? más jó gyártó? -
G-lader
tag
válasz LALA_kiraly #4648 üzenetére
2x512
-
Csepy
őstag
válasz LALA_kiraly #4647 üzenetére
Számomra egy jó touchpad (nem FuSi kategória, lehetőleg ALPS, ne synaptics legyen) sokkal kényelmesebb és gyorsabb munkaeszköz, mint az egér, bármilyen jó is legyen az.
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
Csepy
őstag
válasz LALA_kiraly #4643 üzenetére
Értem, tehát hardveresen nem tudja a funkciót. Jesszusom, eszembe sem jutott, hogy ilyen szart is képesek piacra dobni.
Köszi a segítséget!
Regards: CsepyRegards: Csepy
-
spyduck
nagyúr
válasz LALA_kiraly #4643 üzenetére
nekem is volt 1650g-m de az alapból nem tudja ezt a funkciót!
-
runner 125
nagyúr
válasz LALA_kiraly #4615 üzenetére
Rendben ,köszi ment egy PÜ
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
netmesterke
aktív tag
válasz LALA_kiraly #4347 üzenetére
Köszi! Esetleg vmi más? De most komolyan. D betűm se akar műköndni, úgy fel van keményedve alulról h 3-4 lenyomásból egyszer ír....
Rá lehet őket venni h kicseréléljék? -
Kittiee
csendes tag
válasz LALA_kiraly #4349 üzenetére
Igazad van bocsi. Fujitsu Siemens Amilo LI 1720 a típus.
-
tigrisss
csendes tag
válasz LALA_kiraly #4318 üzenetére
Az enyémben (Pi1536Lx) 2 slot van tuti, jelenleg 1x512 és 1x1GB modulokkal.
-
válasz LALA_kiraly #4205 üzenetére
Az az 1 hét inkább 1(-2) hónap.
Az pedig, hogy vkinél tönkremegy, az nem tendencia, hanem egyedi eset. Értem ezalatt például, hogy nemtudni hogy 1 évvel ezelött milyen állapotban volt az akkumulátor. Nem tudni konkrét típust, pontos körülményeket, ami következtetni enged dolgokra. Pl. A cella típusa, volt-e védelem, ill. ha volt, akkor működött-e, stb...
Arról nem is beszélve, ha a Sony készítette az akkumulátort ...
[Szerkesztve]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
pmonus
csendes tag
válasz LALA_kiraly #4151 üzenetére
A szervizről még nem tudok nyilatkozni, hogy milyen munkát végeznek, de a szegediek tényleg elég segitőkésznek néztek ki. Viszont amikor mondta, hogy annak az egy gomb nem működésének megvizsgálása és meggyógyitása érdekében 1-2 hétre ott kellene hagyni a gépet, akkor inkább nem hagytam ott, mert munkaeszköz és nem nagyon van nemhogy 1-2 hét, de még 1-2 nap se, hogy ne kéne.
Pesten melyik szervizt tudnátok ajánlani, akik nem kotlanak rajta heteket, hanem csak max 1-2 napot? -
Flow
senior tag
válasz LALA_kiraly #4133 üzenetére
Hát én a gpuról beszéltem. De kösz az infót. Lehet írok nekik!
-
Flow
senior tag
válasz LALA_kiraly #4131 üzenetére
79 fok játék után. nem lesz baja?
-
Macka
veterán
válasz LALA_kiraly #4001 üzenetére
Elírtem hsz.-t. Helyesen: Ha rádugom fülest, ott jön a hang, de hangszórók minden esetben némás. ( Kijelentő mondat.)
-
Macka
veterán
válasz LALA_kiraly #3997 üzenetére
Persze, hogy kérdés! Xp alatt pöpec volt.
-
djadji
senior tag
válasz LALA_kiraly #3877 üzenetére
Hát kérlek szépen, nálam a magyar 32-bites Vista fut.. azon belül is au unlimited.. vagy mi a neve....
Állítólag kell neki a 512 RAM, de soxor olvastam hoyg 128on is elmegy...
(ha jöl emléxem a win98 is elfutott akár 16 MB RAMon is.. és a XP is felment és működött is remekül joval kevesebb RAMon mint amennyi elő volt neki írva)
Szval sztem nem kell parázni.. Valaki linkelt nekem egyszer egy klsitát hoyg melyik programok müködnek VISTA alatt, mellyik amelyiket meg lehet buherálni hogy fusson és melyikek nem müködnek. Elsősorban réghi progik nem futottak.. Ha kella lista akkor megkeresem.. talán eltettem valahova a linket.
Nekem eddgi nem ment a NERO, az Alcohol 120%, és a Agnitum Outpost tűzfal. A többi az ment..http://djadji.fw.hu
-
djadji
senior tag
válasz LALA_kiraly #3801 üzenetére
Sajons megint lefagyott ez a rohadt egér..
Most nemtudom mit csináljak. Milyen ''másik'' driverről beszélsz? Win telepítés előtt leszedtem az összes drv-t a FUSI oldaláról. Azokat tettemföl.
Érdekes hogyha elindítom a WINFlash programot azt mondja hogy a 1.0D BIOS van fönt -és fölfrissti 1.1F-re. D mikor ujra elidítom (restart utánakár) akkor is azt írja hoyg 1.1D é sfrissítené megint 1.1Fre. HA a WinBios progival kikérem a bIos cuccait ott azt írja hogy 1.1F. NA ez most miért van?
Ara gonsoltam hoy most kézzel fölteszem CDről a 1.1Fet és ha akkro se jó, akkor visszateszem az 1.0A-t. Mikor föltettem a WInt akkor (az alatta fél óra alatt) nem csinálta .. föltettem az uj BIOSt és akkortól csinálja.. Fene tudja. hátha..
És mostmár bitos. HA megfagy az egér. akkor lemegy anetem is (WLAN). Ez miatt gondolom hogy talán a BOS...http://djadji.fw.hu
-
djadji
senior tag
válasz LALA_kiraly #3793 üzenetére
KÖsz! Igyexem megtalálni ahibát én is. Tegnep BIOSszal vacakoltam .. és egyszer csak nem csinálta egész este... Még nem merem elkiabálni.. de hátha...
''de majd kitaláljuk, ne aggódj '' Heheh.. ez kedves... ez esett a legjobban!http://djadji.fw.hu
-
djadji
senior tag
válasz LALA_kiraly #3785 üzenetére
Másik USB-t próbáltam már. Az afura hogy ilyenkor megszűnik a net is (WLAN). vagyis úgy tűnik. Arra gondoltam hogy esetlegBIOS hiba? Csináltam egy BIOS frissítést.. lehet hogy az aBIOS hibás? Vagy nem tdom..
Egeret is próbáltam többet.. Vadi új MX518-as egér. Nem kéne hogy baj legyen vele..
Szval nem tudom mi lehet a baj.. remélem nem harver hiba ...
Mot csináltam megint egy uj BIos flasht most megint talált egy ujabbat.. remélem ez már jó lesz..http://djadji.fw.hu
-
djadji
senior tag
válasz LALA_kiraly #3758 üzenetére
Kösz szépen meg is találta mindent ami kell. Szpen fönt is vana Win. Egyetlen gondom van..
A Notin van TV kimenet, de nem tudom rávenni, hogya TVn megjelenjen a kép. Asztalival csináltam ilyet Nvidia és ATI kártyákkal is, de ezzel nem akar sikerülni.
Valaki le tudná nekem írni 3-4 mondatban hogy mit kell bellítani?
Ez egy Nvidia Go 7400 VGa kártya...
Aki tud segítsen legyen szives...http://djadji.fw.hu
-
Gus
aktív tag
válasz LALA_kiraly #3702 üzenetére
Az integráltakba nem lehet, és a külön kártyával ellátottakba is csak a hozzá való csatlakozó megoldású VGA kártyát tudod beletenni. beszerzése arany árban van.
A kérdés azért költői, mert amibe lehet tenni abba már van, ha hibás gariban cserélik, ha meg már nem garis annyiba kerül, hogy nem éri meg javítani. Esetleg ha bontásból lehet szerezni olcsón akkor cserélhető nagyobbra, de a melegedés kezelése meglehetősen macerás. Pl: már próbáltam, hogy a FUSI-ban lévő Ati és Nvidia kártyák fölcserélhetők, minden probléma nélkül működnek, mert a hűtő felfogatás is kompatibilis. -
Gus
aktív tag
válasz LALA_kiraly #3556 üzenetére
Ha jól látom a problémát az okozza, hogy neked 1650G-d van, a többiek meg 7320-ról beszélnek. A 1650-nél a billentyűzet alatt van a mem. A műanyag burkolatot le kell pattintani a billentyűzet fölött, majd a billentyűzet kivétele után két fém lemez eltávolítása után lehet hozzáférni a memóriamodulokhoz. Ha nem jól látom, akkor bocsi...
-
kekegsm
őstag
-
elbandi2
tag
válasz LALA_kiraly #3553 üzenetére
Nem egy ördöngős dolog,ahogy mondtam az aljáról éred el a nagyobb burkolat alatt van.
Nekem is ilyen van és már szedtem szét,néztem,hogy bővithetem majd
táp kihúz,akksi levesz,csavarhuzó,és kész. -
kekegsm
őstag
válasz LALA_kiraly #3547 üzenetére
[link]
Kivalasztod a tipust, aztan latod a listat. A magyar nyelvuben asszem reszegysegek csereje neven van.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
Salex1
őstag
válasz LALA_kiraly #3549 üzenetére
passz!
Majd otthon én is szétnézek a leírásban! -
Salex1
őstag
válasz LALA_kiraly #3547 üzenetére
A hozzá kapott CD-n van a kézikönyv. Ha hazamegyek majd megnézem, de nem emlékszem, hogy lett volna benne lyesmiről szó!
Viszont kaptam egy tippet. Az alján van két jelölt csavar, az tartja a billentyűzetet és azt kiszedve lehet hozzáférni az alaplap tetejéhez (memóriához). -
kekegsm
őstag
válasz LALA_kiraly #3545 üzenetére
Kezikonyv szerint. Tessek letolteni, ha nincs meg. Reszegysegek ki es beszerelese menupont.
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
HIJ
őstag
válasz LALA_kiraly #3486 üzenetére
Sajnos konkrétumot nem tudok, de ha visszaolvasol, valaki be is linkelte ide ezt a külső VGAt. De ha hazaérek, akkor megkeresem neked, ha nemtalálod addig...
HIJ -
HIJ
őstag
válasz LALA_kiraly #3483 üzenetére
Ezt a típust nemtudom hogy lehet e, de általában az a tapasztalat, hogy nem éri meg... Drága és itthon be sem szerezhető a cucc. De olvastam valamikor egy külső expresscardos megoldásról, de az sem valószínű, hogy itthon fellelhető
HIJ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest