- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz csiramokus #2581 üzenetére
Hali!
Miben más az a windows a notihoz? Más kód kell hozzá, vagy csak más a win?
Mert ha csak win, akkor tudnál nekem másolni egyet? Mert nincs kedvem elmenni campust hosszabbittatni, és utána meg XP-t kérni, mikor van hozzá eredeti serialom...
Csak múviban mennyit megy? Pontos adat kellene...
Használj mplayert, haver gépje rad9700al 30 perccel többet ment mplayerrel...
Köszi előre is.
FefeeX
U.I: mikor és hol vetted a notit? -
WolfSK
csendes tag
válasz csiramokus #2699 üzenetére
Ezt a csuszka funkciót sehol nem találom...
-
_Gyula_
csendes tag
válasz csiramokus #2673 üzenetére
Kösz a választ, közben már eldöntöttem, hogy a Turionos gépet veszem meg, a laptop.hu-nál elő is jegyeztettem. Nem kell bődületes számítási teljesítmény, átlagos munkára kell a laptop, néha egy kis játék. De akkor sem FPS, csak esetleg autóverseny.
Az asztali gépem 3200+ Athlon 64, a proc sebessége bőven megfelelő, ennél meg nem hiszem, hogy lassabb a kétmagos Turion.
Még két kérdés:
Nekem is mondták (és most itt is írja valaki), hogy a FUSI-knak túl hangos a ventillátoruk - amikor bekapcsol -; a Pa 1538-on ez nem jelentkezik? Mert ez elég kényelmetlen lenne...
A második kérdésem, hogy az ATI Mobility Radeon X1100-as ugye nem erősebb, mint a Go 7400??
[Szerkesztve] -
_Gyula_
csendes tag
válasz csiramokus #2612 üzenetére
csiramokus,
hol vetted ezt a Fusi amilo pa1538-ast?
És úgy egyébként hol érdemes notebook-ot nézni? A notobook.hu-n kinéztem a FUSI pi 1505-öst, mert nekem nem fontos a vidkari... de azért nem bánnám...
b -
kekegsm
őstag
válasz csiramokus #2629 üzenetére
Wifi:
- Wifi routeren illik DHCP-t hasznalni. Ne kerdezzetek, miert, valamiert jobban mennek mindig. De ezt a szakkonyvek is irjak. Mindig hasznalj DHCP-t, a routeren be tudod allitani, hogy a te MAC addressedhez mindig ugyanazt az IP-t adja.
- En hasznaltam olyan Wifit, amire egyszerre kb 120-130 ember csatlakozott. Persze lassu volt, de nem szakadt le.
- Routerfuggo. SMC, Dlink nekem is kidob-bedob. Ami nekem bejott, az a Netgear. Baromi jok es gyorsak.
Szakkonyv: Ha kellenek valakinek Wifi szakkonyvek (angol nyelvu az osszes), es van 32 mega helye, akkor szoljon. A legjobb lenne, ha valakinek lenne FTP tarterulete.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
marvin_BP
tag
hozzátartozik a történethez, h utána kábelen is megtörtént ugyanaz, csak az UTt kellett újraindítani állandóan. uh vagy tényleg a router a hibás(még kábellel is), vagy a gamma...
[Szerkesztve]http://www.chucknorrisfacts.com/
-
Vajar
csendes tag
A Wifi az intellel se lenne jobb. Nekünk az albiban wifi háló volt, és 1-2 gépig ok volt, de ha többen csatiztunk, akkor vagy mindenki off, vagy hol az egyikünket, hol a másikunkat dobálta le. De nekem gyanús, hogy ezek a gondok inkább a ruterrel vannak (próbáltunk 2 félét is: edimax, smc) és nem feltétlenül a laptoppal. De ez csak az én véleményem
Üdv: Vaj -
kekegsm
őstag
A Go7400 kb megfelel az Ati X1400nak, ami meg olyan mint az X700, csak tobb okossagot zsufoltak bele (3. Shader, meg ilyenek)
A pa1538 jobb valasztas, mint az A1667G, ha ua az ar.Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
Tom19
tag
Helló!
Köszi!
Milyen everested van fent? A legújabb everest a leggagyibb kártyákat is mutatta nekem! A home edition! -
MODERÁTOR
válasz csiramokus #2579 üzenetére
csiramokus: ja, lehet hogy ott volt a kutya elásva, hogy neked ezek szerint az asztali gépen xp pro van, nekem meg ott is home. És lehet, hogy a pro-d valami olyanra van beállítva (mittudomén... talán tartomány?), amit a home nem támogat. De ehhez már nem értek...
-
MODERÁTOR
válasz csiramokus #2562 üzenetére
csiramokus: ez azért érdekes, mert nekem az előtelepített xp home van rajta, és nagyon szépen működik a power management, és az itthoni hálózatot is látja, és file- és nyomtatómegosztás is működik, és ugyancsak wireless lan-on. Én ez utóbbit, a helyi hálót nem tudtam beállítani, de eljött egy hozzáértőbb barátom, és megcsinálta. A tűzfalban valami valamik nem voltak beállítva, vagy pont be volt állítva és nem kellett volna, nem tudom pontosan, az a lényeg hogy asztali gép tűzfalában (kerio personal) és a notebook tűzfalában (norton is) kellett engedélyezni hogy lássák egymást, és azt teszik
-
kekegsm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 17 G4, 17,3" 4K UHD IPS Kijelző, i7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, P3000 6GB VG
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6200U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla, 1 év gara
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző,XEON E3-1505M v5 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, M2000 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest