- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diobioesz1
tag
válasz szpal17 #12567 üzenetére
Tudod azért kértelek,mert így láthatod,hogy lehet-e telepíteni,vagy nem? A hangulatjellel bajos!
Itt is megtalálható az xp összes,de én nem tudom telepíteni a wlant, ezért kértelek... Szerintem nem lehet...http://www.drivers-xp.com/fujitsu-siemens/fujitsu-siemens-amilo-pa-1538-drivers-xp/
[ Szerkesztve ]
-
halla
csendes tag
-
Lui04
aktív tag
válasz szpal17 #12413 üzenetére
Egy vezeteket talaltam, szethuztam de semmi. Mondjuk szerintem az a venti kabele. Amugy visszanezve a topikot, ilyen tunetekre mindig alaplap hibat irtak, azt meg nem lehet hazilag javitani, gari meg mar nincs. Javittatni meg nem fogom jo dragan. Szerinted el lehet adni belole valamit?
-
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz szpal17 #12242 üzenetére
Nem tudom az alkatrész árakat, de egy 20-25 ezret még talán rászánnák, ha érdemileg lehetne gyorsítani rajta mondjuk egy ram növeléssel vagy izmosabb videokártya cserével és így 2-3 évre kitolni a használhatóságát... Tudsz valamit javasolni ami beleférne ebbe a keretbe? Köszi!
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz szpal17 #12232 üzenetére
Köszi Látszik, hogy régen volt a előttem a gép, nem emlékeztem már a specifikációjára, meg ezen téren elég láma vagyok. Szerinted mit érdemes ezen gépen javítani, kicserélni, hogy jól fusson rajta a Win7, esetleg később a 8-as? Egy +giga memóriát már etettem bele, így lett 2GB-os a gyári 1GB helyett.
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
rmartin94
aktív tag
válasz szpal17 #12158 üzenetére
Azért kérdeztem, mert elvileg ezt a laptopot 2GB-ig lehet bővíteni RAM-ilag, legalábbis a kézikönyvében ez van, és itt a hardveraprón vettem egy 1GB-os PC2700 DDR333-as RAM-ot, ami remélhetőleg hamarosan megjön és ez szerint az oldal szerint is 2GB-ig lehet bővíteni. Most egy 256 MB-os PC2700 166Mhz-es van benne, és az elvileg együtt fog működni az 1 GB-osssal, csak a RAM-ok órajele lesz a lassabb modulénak (166Mhz) megfelelő, nem? RAM-cseréhez egyébként le kell venni a billentyűzetet is?
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
steve24
aktív tag
-
steve24
aktív tag
válasz szpal17 #12094 üzenetére
Akkor ez miatt csinálja? igenszar a vinyó. azt tudom a hd sentinel is ki irta
HA kicserélem akkor ezeket a hibákat nem fogja ki irni?
csak megtaláltam a szekrényben ezt a régi Fujitsu siemens amilo A1650G notit. löktem rá egy op rendszert és . most a galérián ezen nézem a filmeket )de ki akarom csrélni a hdd t
Köszia segitséget!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
GordonGecco
csendes tag
válasz szpal17 #11798 üzenetére
Köszi a segítséget, még egy utolsó kérdés: van 533MHz - 667MHz és 800Mhz-es is a DDR2-esekből (mondjuk igaz, hogy 1GB-os csak az 533-asból van, a többi már 2GB-os alapból). Meg tudja emészteni a 2GB-os 800MHz-es típust is, vagy csak a 2x1GB 533MHz-eset? Köszi előre is.
-
-
b.bettina91
csendes tag
válasz szpal17 #11780 üzenetére
igen, mások is mondták már hogy elég strapabíró, meg én is nagyon meg vagyok vele eddig elégedve, bár csak 2 hónapja használom, és amúgyis használtan vettem. Aksija sajnos 0 perces, de ez nem zavar mert csak a szobában meg a lakásban használom a töltő meg jó hosszú szerencsére, amúgy meg karcmentes állapotban van.
Ramot nemrég bővítettem 2G-re. Az a baj hogy én játszani is szeretnék rajta, és itt ugye a vga a szűk keresztmetszet. újabb, nem túl erős gépigényű játékok elmennek, de ugye a régebbiek nem, hiába kisebb a gépigényük, nem tudnak mit kezdeni azzal hogy csak 8 mb a videómemória a többi a ramból van, mert a régi játékok (pl COD2) amivel nagyon szeretnék játszani, csak a 8 mb-ot látják, meg eleve belekötnek, csak azért mert alaplapi.
amúgy moddolt driverrel megoldottam hogy legaláb elinduljon a játék, de nagyon gyenge a teljesítmény, multiban a kényelmes játékhoz kéne a 125 fps, amit nem tud produkálni a gép, csak 30-40 körül, jobb esetben néha 50-60.:BrutalTeam:. Rifle&Sniper -TDM- ~extreme+ v2.7~ 193.138.125.86:29030 www.brutalteam.clans.hu
-
-
r2d2droid
csendes tag
válasz szpal17 #11735 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget!
Amúgy nem értem, a 21. században még elemt kell cserélgetni a számítógépekben
A régi asztali gépem, 8 évig dolgozott kifogástalanúl a kezem alatt úgy ,hogy semmi baja nem volt. A közel 200 ezer forintos gép elemcserét igényel? Miért nem terveztek bele kicsi akkumlátort? Most nem kellene ilyen dolgokkal foglalkoznia az embereknek, plussz pénzt kiadni szervizelésre..... Sok angol oldalon olvastam az CMOS elemhíbáról, és úgy vélem, ennél a gépnél ,, népbetegség" . -
mark777
csendes tag
válasz szpal17 #11678 üzenetére
Tisztelt fórumozók.
Dani írta hogy megoldódott az Amilo Li 1718-as wlan problémája.
De nekem most is fennáll.
A géppel adott legálisVista lemez nincs meg de egyébként is helyreállító lemez csak,ezért ráraktam a Windows 7-et.Az eszközkezelőben látja az Atheos AR5007EG kártyát de nem meg a WIFI,azt rja a diagnosztika hogy a vezeték nélküli szolgáltatás kivan kapcsolva.
Nyomogatom a billenyűzet feletti wlan gombot se semelyik állsban nem jó.
Letöltöttem egy frissebb atheos drivert de ezzel is ugyanaz.
Gondolom azért low end kategória a Fujitsu mert még egy visszajelz LED-et se képesek rárakni ami világítana ha bevan kapcsolva.HP laptopon 2 állapotú led világít a gombon,kék ha megy a wifi és sárga ha nem.
A Fujitsutól letöltött Vistára írt Launch Manager meg eltünteteti teljesen az Atheos kártyát,se a hálózatoknál se az eszközkezekőben nem látszik.Uninstallása után ujra van Atheos kártya.
Launch Managerrel ha kapcsolgattam a hardveres kapcsolót akkor ki-be tette a pipát a felbukkanó ablakbn de nem vol jó,hiszen eltüntette a kártyát az eszközkezelőből igy lekellett szedni.
Szerintettek driverhiba?A BIOS-ban bavan kapcsolva a Wlan.
Köszönöma válaszokat -
raul560
tag
válasz szpal17 #7330 üzenetére
Köszönöm a válaszod!!
Megvannak nekem az xp driverek is hozzá csak érdekelt hogy ki mit mond!!
Neked milyen notid van ha megkérdezhetem??Én annyiból nem bírtam a vista-t h mikor kijött az NFS Pro Street nyomatni akartam a notin minimum grafikán de beszaggatott!! És ezért mondtam le róla gyorsan....
Köszönöm a válaszod!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest