- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz plaszy #10553 üzenetére
Azért az OEM-gyártók nem csak hátteret változtathatnak, tehát a WIN OEM-verzióban erősen gyártófüggő mégiscsak!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Valdez
őstag
válasz plaszy #10537 üzenetére
Nincs ebben semmi átverés.
A fujitsunak nincs beleszólása abba hogy az intel milyen chipkészletet gyárt.
Az everest csak azt írja ki hogy a chipkészlet mit tud, hogy milyen ramfoglalatot tesznek mellé azt minden gyártó maga döntheti el.
Gondolom alacsonyabb költség szempontjából maradtak a ddr2-nél, amúgysem hiszem hogy az 1066-os ddr3 gyorsabb lenne valamivel is, legalábbis érezhetően.Mivel mindegyik pi3560-asban ef7a alaplap van ezért mindegyiken ddr2 van.
-
Valdez
őstag
válasz plaszy #10535 üzenetére
Hát ne haragudj, de az hogy a chipkészlet milyen ramot támogat, illetve hogy fizikailag milyen foglalat van a lapon az 2 külön dolog. Jelen esetben a pm45-ös chipkészlet támogatja a ddr2 és ddr3 ramokat, viszont az alaplapon csak ddr2-es foglalat van. Ebbe fizikailag nem megy bele a ddr3-as memória, csak a ddr2-es. Igaz, az everest nem írja de szerintem elbírná az 1066-os ddr2-öt is.
Bár 1066-os ddr2 notebook ram lehet hogy nem is létezik...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
sorbit_4
csendes tag
Azon a gépen mennie kell a full HD-s lejátszásnak (persze nem a VLC, KMPlayer és társaival) szaggatás és eltolás mentesen.
Nekem egy gyengébb Pa3515-m van 1 Gbyte RAM-al (a proci ugyanaz) és gond nélkül megy XP alatt és Win7 alatt is a lejátszás (mindkettő 32 bites). XP alatt MPC-HV -t használok saját codec-jével (DXVA bekapcsolva). Processzor terhelés 8-10%.
Win7 alatt a saját lejátszó (WMP) is viszi szépen (itt erősebb a proci terhelés).[ Szerkesztve ]
-
-
És eközben hogyan néz ki a CPU használat?
Mondjuk a kodek pakkokat eleve utálom, ráadásul a VLC-nek nincs is rá szüksége.
Az sokkal érdekesebb, hogy a VGA-nak engedélyezve, pláne használatban van-e a videó dekódolás támogatása. Ugyanakkor az sincs kizárva, hogy ez a gép ennyit tud.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
HZoli87
veterán
Itt a német teszt közepe felé van 3DMark és Vantage eredmény, a beállítások is oda vannak írva.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
Tom, hogy nem kene hirdetnem, de nem is hirdetesnek meg...
a dolog ugy nez ki, hogy megrendeltem egy ilyen Pi 3560ast.
Rogton masnap egy ismerostol kaptam egy nagyon jo ajanlatot, ezert ket valasztasi lehetosegem van:
1, visszamondom vagy ha megerkezik elek a 8 napos elallassal
2, itt tovabbadom valakinek. A gep uj, meg sem erkezett. Ez a verzio lenne es 175K-ert tovabbadnam. Hogy miert jo ez nekem? Mert ha rendelni szeretnek a fujitsushoptol, akkor nem lenne negativ eloeletem. -
Kovi0828
csendes tag
-
t6600 20-25%-kal erosebb a 4300nal, es mivel kellokeppen eros a vga, ezt ki is hasznalja szerintem. a 15ezres kulonbseget megeri, kesobb mar hiaba lobogtatod a penzt es teped a hajad, hogy keves valamelyik jatekhoz a proci . persze ha nem jatekra kell, akkor szinte mindegy.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest