- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
adott 1 amilo li1705. Gyárilag vistával használják amióta megvették, sztem azóta fenn is van a vista mert döglassú ez most mellékes. Nem szól a hang, eszközezelőben ottvan via hd audio, hangerőszabályzónál látszódik az ekvalézeren hogy megy a zene a médiapléyerben pl., de nem szól. Azt nemtudom hogy megvétel (kb 1,5év) óta nem szól vagy csak mostanában de ez a tény.
Drivert leszedtem fsc oldalról feltettem - persze már fenn volt - semmi változás. Valakinek esetleg ötlete? Nem az MS UAA kever be vmivel? De azt nem kell vistán telepítgetni külön csak XP-nél...1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Sziasztok!
Ismerősnek van egy régebbi fajta FSC notija (Amio k7600)
AMD 1800+-os asszem v vmi ilyesmi, cserélhető mobilprocis. A hűtés állandóan maxon ment már 1 ideje, de mostanában már ki is kapcsol neki.
Azóta kikompresszoroztuk (még nem szólt hogy jobb lett-e), de kétlem. Mert ahhoz hogy a porcicákat kiszedjem szétkell szerelni a hűtőrendszert. Ez nem lenne baj, vagyis akkor már egy újrapasztázás (MX-2), nem segítene a melegedésen?
Vagy esetleg van-e vmi szoftveres megoldás a proci vissza-korlátozására? Oké hogy mobil, eleve alacsonyabb feszes, de nem veszi visza a kraftot amikor idlézik. Ezt nem lehet megoldani utólagos szoftverrel?
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
sztem az LG az 2,5"-os lesz, különben nem lehet ilyen "drága". 1TB 3,5"-ra teljesen reális az ár, más gyártóké is ennyi. Ilyen baromságoktól meg nem kell félni. Ami nekem fontos lenne pl. Esata (nem korlátozza az usb2.0 a sebességet), meg a garanciaidő. Ha vállal rá 2-3évet akkor leszarom milyen vinyó van benne.
Másik véglet hogy veszel vinyót és külső keretet külön, olcsóbban és te szereled össze.
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
Reac^
őstag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy amilo pi3540-re nem akar felmenni az nvidia driver. Vkinek valami ötlet? Minden müxik, kivéve a VGA driver... vicc
-
Reac^
őstag
Intelről leszedtem egy 3 series floppy 32bit-et és avval ment, az 6 végződésű zip file volt, amit előszőr linkeltél az 8as. Hogy mi a különbség azt nemtudom, de evvel müködik, vicc
Azért kösz
-
Reac^
őstag
-
Reac^
őstag
Szasztok!
Van nálam egy amilo pi 3525... Persze nincs ahci kapcsolója, driverek megvannak, persze nincs köztük sataboot driver. Van viszont Freedom ultimate nevű agyonfullon driverezett módosított XP, és ennek korábbi változatai, amik szintén tartalmaznak több driver pakkot.
Sajnos mind lekékhalálozik amikor a vinyót tallózná a rendszer. Ha lenne sata driver külön akkor be nlájtolnám egy xp telepítőbe. De nem találok. Vki tud help
-
Reac^
őstag
Valaki tudna nekem segíteni?
FSC PC v Notihoz mellékelt XP Prof HUN sp akárhányas rendszertelepítő (nem recovery) lemez iso file-jára lenne szükségem. Ha kell adok ftp cimet ahova feltehető, de nagyon fontos és sűrgős lenne ez számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest