Új hozzászólás Aktív témák
-
NightLord
tag
A WLAN-os kifagyással kapcsolatban (Pa1538Lx) én azt vettem észre, hogy függ attól is, milyen routerhez kapcsolódik a gép. Én két helyen használom a gépet, barátnőmnél, és otthon. Otthon egy MSI router van, 54mbites hálózattal, és ha rá vagyok csatlakozva, gyakorlatilag 5-10 percen belül merevre fagy a gép: először elsötétül a kép, aztán kék halál (vista), vagy jobbik esetben visszajön a windows, de kiírja, hogy a display drivert újra kellett indítani.
Barátnőmnél egy SMC router van, és 11mbites hálózat. Ennél a hálózatnál érdekes módon sosem jön elő kék halálos szitu, a maximum ami történik, az is talán 2-3 naponta 1x, hogy egy pillanatra leakad a kép, és a windows kiírja, hogy a display drivert ujraindította. Ráadásul 1-2 napja frissült a vistás atheros wlan driver, azóta azt hiszem nem is csinálta.
Más. A laptop alján van egy kör alakú ventilátorrács, a nagyobbik leszedhető műanyag fedőlapon, ami érdekes módon nálam belülről, egy műanyag lappal le volt takarva.
Lecsavaroztam ezt fedőlapot, és láss csodát, a pontosan a ventillátorrács alatt van a hűtőventillátor, ami a hűtőbordán keletkező hőt fújja ki a gép jobb oldalán.
Igazán kiváncsi lennék rá, hogy miért volt letakarva ez a rács, mindenesetre én eltávolítottam a ventillátorrács mögül a műanyag lapot.
Itt egy kép, hogy lássátok miről van szó:
http://w3.enternet.hu/nlord/fusi2.jpg
Majd csinálok egyet a végeredményről is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest