Új hozzászólás Aktív témák
-
Lekita
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.Ha esetleg van valakinek AMILO Pro V3515 tipusú notija és letudná menteni a bios-át verzió megjelőléssel és eltudná küldeni nekem a rohamkukac3@freemail.hu email címre meg köszönném.Ugyanis sikerült elcsesznem a frissítést és új eepromba szeretném beírni,de sajnos amit leszedtem a fuji oldaláról az mind 512kb-feletti és nem engedi a flash progi beírni,mert nagyobb.
Előre is köszönöm a segítséget és Boldog újévet mindenkinek! -
cstefi12
csendes tag
Sziasztok van egy fujitsu siemens amilo li 2727-em . Egyiknap gépezek aztán kikapcsoltam a laptopot aztán fél óra múlva már nem kapcsolodót be mikor probáltam újra
mit tegyek . előre is köszi
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Beválaltam egy Fujitsu-Siemens Amilio M1450g újratelepítését! Először Win7-tel próbálkoztam mai a kis 1.7-es procit lefonnyasztotta, és már ott is küzdöttem a Realtech ACL880-as hangkártya telepítésével. Aztán lemondtam a Win7-ről vissza az XP-re. 2gbRammal XP-n már hasítani kéne! Menne is, de az a hangkártya kikészít! Nem megy fel sehogy! Kiidegelt már ez a gép!
Van valami ötletetek?
-
Peczek
aktív tag
Tisztelt fórumtársak, adott a családban egy Fujitsu Siemens Amilo l7320gw fél giga Rammal. Egy opera megnyitása után már haldoklik, szerintem használhatatlan. Lehet-e bőviteni, mennyivel, milyen Ram-mal, (MHz, hány slot van benne stb.)? 32 bites XP van rajta szerintem, tehát max 2 GB-ig mennék el. Ja és hogy érdemes-e, gyorsabb lesz-e a drága ?
-
mazsó
aktív tag
Sziasztok
Amilo Li 2727 core2duo 1.5ghz. Monitor néha elment, megigazítottam akkor ismét volt kép. Most már sehogy nincs kép, s-videót bedugom tv-n se látok semmit, pedig a gép elvileg megy... Videó kártyát lehet cserélni valahogy benn??
Nagyon kösz! -
jety91
őstag
Sziasztok!
A héten kaptam egy amilo pi 3540-es laptopot. Sikerült az előző tulajnak valahogy benyomnia az egyik usb dugót (jobb oldali) a laptop belsejébe és azóta nem hajlandó elindulni a masina. Vinyó felpörög, venti felpörög de se kép se hang, majd egy idő után újraindul. Ötletetek van, hogy mi lehet a baja?
-
zolka95
őstag
válasz
HZoli87 #12303 üzenetére
Hellóka!
Van egy L7320-as laptom, amin nem tudom beállítani a wifit.
Egy linksys router van, amit bekonfiguráltam, tablet, okosteló fogja a wifit. Tehát ezzel nincs gond.Viszont a gépen már régóta próbálom, de sehogy sem sikerül.
Hálózati kapcsolatoknál van a 'Helyi kapcsolat' és egy 'Vezeték nélküli hálózat kapcsolat 3'.
Hiába frissítem a listát nem ad be semmit.Próbáltam ezt a desktopupdate-t, vmit kiírt, feldobott az oldalra, leszedtem a wifi driverjét, feltettem de hiába.
Eszközkezelőben az Atheros AR5005G wirelles network adapter driver verziószáma, annyi mint, amennyit az oldalon írt, ahonnan leszedtem a drivert.Ezt a leírást, olvastam az 5. ponttól, beállítottam úgy, de megint hiába.
Van valami ötleted?
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Van nálam egy Amilo Pro V2030D. Eddig Win xp volt rajta, most újraraktam és nem tudja telepíteni az akksik driverét! Ha rányomok, hogy illesztőprogram frissítése, kiírja, hogy: "A windows nem tudta betölteni a battery illesztőprogramját. Segítséget a hardver gyártójától kaphat" Eddig jó volt. Ötlet?
Ezeket szedtem le hozzá:
FSC_AlpsPointingdevice_5514012_1003613.ZIP
FSC_CastlenetMA820_6970_1003611.ZIP
FSC_GemtekWMIB160GW_3100641_1003614(1).ZIP
FSC_RealtekAC97ALC655_51005850_1003609(1).ZIP
FSC_VIAHyperion4in1_5103442_1003606.ZIP
FSC_VIAUniChromeProIGPGraphicsintegratedinVIAV
FSC_VIAVT6103L_3440429_1003612.ZIPJa, winxp sp3.
-
Ubul86
őstag
válasz
nyercse #12335 üzenetére
megéri a 3 giga. Ha 2 giga van a gépedben, akkor kb egy belakott rendszer, legyen akár win8, 1.4 gigát elfoglal egy böngészővel, meg még pár háttérben futott programmal. Emellett meg még futtatni kell mást is, ha az ember nem csak netezésre használja, és a fent maradó 700 mega nem igazán jó sok mindenre már mostanság sajnos. Ajánlott az az 1 giga még
-
szpal17
őstag
válasz
maxi00 #12325 üzenetére
Nem kijelző hiba lesz. Valószínűleg vagy memória vagy alaplap hibás a gép .
nyercse: Azt írják a kingston oldalán, hogy max. 2gb ami bele megy ebbe a notiba. A Fujitsu-s fórumokon viszont erősen taglalták ezt a témát és valaki bele rakott 2*2-t is. 3gb-ot látott a BIOS belőle. 2 slot van benne.
-
nyercse
csendes tag
Sziasztok nekem van egy Fujitsu Siemens Amilo pro v3505-ös laptopom és most 2Gb ram van benne engem pedig az érdekelne hogy lehet e még bővíteni.
És még hogy ha mongyuk 2Gb a max. És én 3 vagy 4Gb-ot rakok bele akkor mi lesz?.A válaszokat előre is köszönöm.
-
Lala86
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget!
Édesanyámnak van egy régi amilo a1600-as notebookja, és szeretnénk benne memóriát bővíteni. A kérdés az lenne hogy a 256 mb-os 266mhz-es ramot kicserélhetem-e egy 1 gigás 333 mhz-esre? Tudom nem gazdaságos bővíteni, de csak ennyit akarunk rajta újítani!
A válaszokat előre is köszönöm!!
Üdv -
maxi00
csendes tag
Sziasztok! Van egy fujitsu siemens laptopom amilo li 1720. A problémám az vele hogy bekapcsoláskor indul de a monitoron nem jön be semmi! Mi lehet a gondja?
-
outsiders
aktív tag
Nekem is PI3650, most lesz 3 éves februárban, semmi hiba
Meg lehet valahogy oldani, hogy a dvd író helyére berakjak egy SSD meghajtót? Kicsit begyorsítanám a kicsikét. Ha ez nem megy, akkor gyári vinyó ki egy rackbe, helyére az ssd.
Plusz egy másik kérdés: ha még ifjú koromban kicsit elbarmoltam az egyik csavart a szervizajtón és ezért nem lehet leszedni, mi a teendő? -
HZoli87
veterán
válasz
Tobi2323 #12320 üzenetére
Részlet a Data Sheet-ből:
Memory
2 SO-DIMM memory slots (no memory on board)
512-2048MB DDR2 RAM
512 (533/667MHz), 1024MB (667MHz) memory modules-----
Vagyis, maximum 2 GB-ot kezel le rendesen és az így jöhet ki.
-> 2 X 1024MB DDR2 667MHz
(ezekre vállal garanciát a gyártó és ezt tudja a chipset / alaplap.)
-
Tobi2323
csendes tag
válasz
HZoli87 #12319 üzenetére
Írok a fuji oldalára ,de még nem kaptam megerősítést.
Elvileg akkor meg jónak kellene lennie ha 1x2 GB 800 MHZ-set rakok bele ,de úgyis karcol a hangszóró.Kíváncsi vagyok mit fognak írni.
Amúgy igen, hétfőn memória mérés lesz meg egy pár kísérlet a főnökömmel! (szereti a kihívásokat)
Majd meg írom az eredményt
Azt nem értem,hogy az everest nekem nem írja ki ,hogy "Maximális memória mennyiség" mennyi lehet.
a "Támogatot memória típusok" és a "Revízió" között kellene lennie,de nincs. Esetleg valaki erről ???
Köszönöm mindenkinek!!!!! -
HZoli87
veterán
válasz
Tobi2323 #12317 üzenetére
Elvileg ez a felső határ a memóriát illetően (2x1024MB, DDR2 667MHz) a gépednél (hivatalos forrás alapján). Szóval borítékolható, hogy nem tetszik neki a 2x2048MB, DDR2 800MHZ, hiába a BIOS frissítés.
Hivatalosan nincs 4GB memória támogatás.
Known errors, problems and restrictions:
- boot sequence is changed to default during winflash
- manually adjustments are changed to default during winflashAdditional Information:
- none
________________________________________________________current BIOS V. 1.08c:
Solved problems:
- Some WLAN routers cable connected with Pa 2510 (Realtek LAN 8101E) will not be
detected.
Known errors, problems and restrictions:- The BIOS default values will automatically be load with upgrading the BIOS to
1.08C. (WinFlash & DOS)Additional Information:
- none
__________________________________________________________current BIOS V. 1.07c:
Solved problems:
- Fix problem, that touchpad is disabled, sporadically
Known errors, problems and restrictions:
- none
Additional Information:
- none
________________________________________________________no information of older BIOS version available
______________________________________________________ -
Tobi2323
csendes tag
válasz
Ubul86 #12316 üzenetére
Hello!
AZ eredetivel működik rendesen.Csak ha belerakom a 800 mhz-set akkor csinálja. (úgyis próbáltam,hogy csak 1 db-ot rakok bele,de változatlan a helyzet.
Beszéltek nekem valami töltésről is,meg a bios-ról is.
Ja, amúgy frissítve lett a Bios is 1.08c-ről 1.10c-re mert azt mondták csak akkor ismeri fel a 4 GB-t.Támogatja a 800 mhz-es ram-ot is (szóval ez sem lehet gond).Gondolom ha a memória hibás lenne akkor fel sem ismerné...Kérem valaki aki sejt valamit mi lehet a baj írjon már.
Előre is köszönöm
Üdv.: Viktor
-
Tobi2323
csendes tag
Hello!
Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy FS amilo PA2510-es noteszem és most van benne 2X1 GB DDR2-es 667 MHZ-s ram és vettem bele 2x2 GB DDR2-es 800 mhz-s ramot.
A probléma az,hogy beleraktam minden jó felismeri (3,75 gb-t) aztán mikor bejön a win elkezd recsegni-karcolni a hangszóró.Miért lehet ez???
Nagyon aggódom mi baja lehet....
Előre is köszönöm bárki válaszát is!
Üdv.: Viktor
-
RBJ
addikt
fujitsu pi 3560 nyüstöl még valaki? Ha jól tudom eddig 3 éves a sajátom és semmi gond.
-
Magnat
veterán
Hi,
egy V3405-ös notin kellene ram upgradeot csinálnom. Van ahol azt írják, h 2x1GB a max, van ahol azt, h 2x2. Van esetleg vkinek tapasztalata, h fogadja-e a 2 gigás modulokat?
-
Joep84
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene ! Fujitsu Siemens Amilo M9410-es nootbook-hoz kellene az összes alaplapi driver, ami csak számít... De a masinán xp van, és én nem találom az istenért sem a drivereket. A segítséget előre is köszönöm
-
Joep84
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene ! Fujitsu Siemens Amilo M9410-es nootbook-hoz kellene az összes alaplapi driver, ami csak számít... De a masinán xp van, és én nem találom az istenért sem a drivereket. A segítséget előre is köszönöm
-
Ubul86
őstag
Sziasztok. Elnézést ha rossz helyre írok, de a lifebook topic kicsit kihalt. Szóval van egy FS Lifebook S7110-ese barátnőmnek, és érdekes dolgokat művel akksi téren. Aida 0%-os elhasználódottságot ír, viszont kb fél óra ha bírja össz-vissz, pl 90%-ról nagyon gyorsan lecsökken 70%-ra, stb... Ez vajon miért lehet, ha nincs elhasználódva? Oprendszer nem befolyásolja, többször volt már újra telepítve. Gyakran volt lemerítve csummáig is, hogy hátha bekalibrálódik, de semmi.
Más, nem tud valaki service manualt a géphez? Szét szeretném szedni kitakaríttatni, de anélkül nem szeretek hozzányúlni.
-
petro3
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Fujitsu Siemens Amilo PI 3525 notebookhoz keresek akkumulátort.
Model Name: 3S440- C1S5-07
11.1 V dc, 4400mAhÜdv: petro3
-
HZoli87
veterán
válasz
trufa12 #12301 üzenetére
Fujitsu DeskUpdate - Link (lap alja)
- Átnézi a rendszert, és letölti a megfelelő illesztőprogramot. Pi3560 esetén a Windows Vista x64 és 7 x64 a támogatott rendszer.
DeskUpdate Compatibility list - Link
--------
rmartin94: ez nem teljesen jó opció amit ajánlottál, erre példa az én gépem (szintén Pi3560). Realtek WLAN kártya van benne, Fujitsu oldaláról nem lehet letölteni hozzá illesztőprogramot közvetlenül. Mondjuk az enyémhez volt Driver CD, azon megtalálható minden.
-
trufa12
addikt
sziasztok hogyan tudom telepíteni a wifit 1 amilo pi 3560 ra?:S
mert most valahogy istennek nem jövök rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Vadonat Új 0km-es Garanciás MSI ALPHA17 ryzen 9 7945hx rtx 4070 32gb ram 1 tb ssd
- Zbook/860/850/840/30 G10/G9/G8/G7/G6/T15/T14/14S/T590/T490/T580/T480/T570/470S/T560/Legion 5/X1yoga3
- ACER SWIFT 3 - RYZEN 7 / 16 GB / 512 GB
- 1M helyett - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- 1.750.000 Helyett ! 16.2" MacBook Pro M4 MAX 14C / 32C / 36 GB / 1 TB - 1 ÉV Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest