Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz contaxg #13220 üzenetére
Nekem semmi komolyabb bajom nincs az A7 sorozattal (egy ideje szemezek az A7R-rel éjszakára), de utánanéztél, hogy viselkedik majd az a 21-es Biogon azon az A7-en? Kábé így, konkrétan erre számíts. Még az eltolt mikrolencsés Leica M9-en is összevissza lilul-zöldül, meggebedsz, mire az A7 RAW-jaira összehozol egy korrekt profilt az Adobe Flat Field-del.
-
silmatauki
őstag
válasz contaxg #13201 üzenetére
Tegnap odáig eljutottam, hogy egyelőre jó lenne egy X-PRO1+27mm pancake, de akkor vettem észre, hogy nincs a blendegyűrű az objektíven. :/
Nagyon gyorsan állítható a hátsó tárcsával (tapasztalat – én a panóimat mindig fix blendével fotóztam), alig rosszabb, mint ha az obin lenne.
-
madgie
titán
válasz contaxg #13174 üzenetére
Fullframe-szimulátor
A leghíresebb focal reducer amúgy, veszel mondjuk egy Nikon F-Fuji X speedboostert és nagyjából ugyanazt a látószöget és fényerőt kapod, mintha FF gépre tennéd az adott Nikont. Konyhanyelven fogalmazva ugyanazt kapod meg APS-C-n, mint Fullframe-en, látószögben és fényerőben is.
Csak hát mivel a távmerős filmes rendszerek rövid bázistávolsággal operáltak, ott nincs akkora kihuzatkülönbség, hogy le lehessen gyártani. Canon EF, Nikon F, M42, ilyesmik lazán megoldhatóak.
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
válasz contaxg #13171 üzenetére
felteszem kapható megfelelő végű speedbooster. Ugyan azt fogja kirajzolni, nem lesz croppos a képe az obinak, cserébe még fényben is jobb lesz. A képminőség hajszálnyit (v. valamennyit) romolhat cserébe.
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
madgie
titán
-
Gondwana
addikt
-
szenesember
aktív tag
-
faki_
senior tag
válasz contaxg #13072 üzenetére
Szenzor ugyanaz, a többi itt nagyjából le van írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest