- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Alabástrom #20542 üzenetére
Nekem elsőre úgy tűnik (és olvasok még ilyen véleményeket többfelé) hogy pont az E széria klasszikus erősségeit nyirbálták meg, így viszont nagyon esélyes hogy a 3-as az utolsó E váz.
(Pro light elmélet: Ha Pro kéne, Pro-t vennék, de anno a G2-őmnek a keresője is normálisabb képet adott mint a hibridek EVF képe, nekem meg az optikai rész egyáltalán nem kell. Legalábbis ilyen áron nem érdekel, ikább viszek kétszer annyi akksit magammal.)
Persze, jó dolog a joy, de a d paddal sem lenne rossz, ez, meg a tapi inkább kockákat elégíti ki mint valódi előrelépés.
Sőt, a tapi ilyen picike szemkagylóval úgy látom nem ritkán szopatja is az embert, nyilván ki is kapcsolható. Páromnak is az lenne az első hogy az orrával elnyomkodná állóban, mert markolattal lefelé jobb szemmel fotóz pl
Auto mód meg első tárcsa meg szerintem a legtöbb E usert hidegen hagyja, de persze, mint lehetőség, legyen/lehet, nem fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- alza vélemények - tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged