- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Alabástrom #20542 üzenetére
Nekem elsőre úgy tűnik (és olvasok még ilyen véleményeket többfelé) hogy pont az E széria klasszikus erősségeit nyirbálták meg, így viszont nagyon esélyes hogy a 3-as az utolsó E váz.
(Pro light elmélet: Ha Pro kéne, Pro-t vennék, de anno a G2-őmnek a keresője is normálisabb képet adott mint a hibridek EVF képe, nekem meg az optikai rész egyáltalán nem kell. Legalábbis ilyen áron nem érdekel, ikább viszek kétszer annyi akksit magammal.)
Persze, jó dolog a joy, de a d paddal sem lenne rossz, ez, meg a tapi inkább kockákat elégíti ki mint valódi előrelépés.
Sőt, a tapi ilyen picike szemkagylóval úgy látom nem ritkán szopatja is az embert, nyilván ki is kapcsolható. Páromnak is az lenne az első hogy az orrával elnyomkodná állóban, mert markolattal lefelé jobb szemmel fotóz pl
Auto mód meg első tárcsa meg szerintem a legtöbb E usert hidegen hagyja, de persze, mint lehetőség, legyen/lehet, nem fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged