- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
madgie #15165 üzenetére
Tudunk mi azért egyet is érteni
Amúgy asszem régebben már írtam hogy én tavaly nyár óta Olympusnál is visszatértem az Olyviewer-hez hiába nagyon lassú, ellenben az Adobe CameraRAW-ban minden real time plusz sokkal-sokkal jobb a zajszűrés-élesítés rész, de mindez hiába ha a színek, tónusok kérdésében meg az Olyviewer visszaadja a gyári jpg-t, ami sokkal szebb mint amit a CameraRAW tud. Főleg portrénál bőrtónusoknál, de persze tájképeknél is. Úgyhogy a néhány kiválasztott képnél türelmesen végigszenvedem a dolgot (némi fehéregyensúly-finomhangolás meg minimális expo-korrekció szokott esetleg lenni), aztán mehet a 16 bites tif a PS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged